Demokrat Zafer

Yeniden Refah Genç; BURULAŞ Zammı Geri Çekmelidir!

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada;

“Son zamanlarda akaryakıt başta olmak üzere çeşitli ürünlerde yaşanan fiyat pahalılıkları nedeniyle artan maliyetler hepimizin malumu olmuştur.

Bu mâli şartlar altında devletimizin ve belediyelerimizin bir takım zorluklar yaşadığının ve bu zorluklara çözüm üretmek için bazı yaptırımlar uygulamak zorunda kaldığının farkındayız.

Bu yaptırımlardan birisi de BURULAŞ’ın ulaşım zammı olmuştur.

Tüm bunların yanında Cihan İmparatorluğu Osmanlı Devleti’nin ilk payitahtı güzide şehrimiz Bursa, ilk ve ortaöğretim kurumlarında 612.340, yükseköğrenim kurumlarında ise 74.155 olmak üzere toplamda 686.495 öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Şüphesiz ki Büyükşehir Belediyemiz’in yöneticileri için ev sahipliği yaptığımız öğrencilerimize maddi ve manevi olarak her alanda destek olmanın çok büyük bir hasenat ibadeti yerine geçtiğini düşünüyoruz.

Tüm bu bilgiler ışığında BURULAŞ’ın yaptığı ulaşım zammının özellikle öğrenci kardeşlerimiz için tekrar gözden geçirilmesi ve yapılan zamların minimum miktarda olması gerektiği görüşümüzü kamuoyuna ifade ediyoruz.

Milli Görüşün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’nin Bursa Gençlik Kolları olarak genç kardeşlerimizin her daim yanında olduğumuzu da ayrıca ifade etmek istiyoruz.

Neticede hareketimizin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın da dediği gibi;

Bir milletin asıl gücü topu, tüfeği, tankı değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ