Demokrat Zafer

AYDEMİR TARIM BAHÇE & SULAMA SİSTEMLERİ

Aydemir Tarım işletme sahiplerinden Bahattin Aydemir “Kalekent zeytin ve Zeytin Yağı satışımız ile birlikte Bahçe & Sulama Sistemleri ve Geniş Ürün Çeşitleri ile halkımıza hizmet vermekteyiz. Toprak Altı İşleriniz İtina İle yapılarak çiftçilerimize kolaylık sağlarız.

Her çeşit Sulama Borusu, Tarımsal Sulama Sistemleri, tarımsal üretimin gerçekleştirilmesi sırasında ihtiyaç duyulan suyun daha verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar. Arazi yapısına ve su kaynağından alınan suyun tazyikine bağlı olarak tercih edilen sulama sistemleri çok çeşitli seçenekler sunar. Sulama borularından bağlantı ekipmanları’na kadar pek çok seçeneği içeren tarımsal sulama ekipmanları sayesinde verimliliği yakalamak mümkündür.

Damla sulama sistemlerinde kullanılan borular bu sulama çözümü için özel olarak imal edilmiştir. Genellikle ince siyah borular kullanılırken damlama borularına ek olarak mini vana, kör tapa, nipel maşon, redüksiyon T ve dirsek gibi farklı parçalar da tercih edilmektedir. Bir bütün olarak değerlendirilen damla sulama sistemleri su kaybını ortadan kaldırarak bitki gelişimini hızlandırır. Sulamada %60’a varan tasarruf sağlamasının yanında suyun buharlaşma oranını da düşürür. Bu sayede bitkinin sudan maksimum manada faydalanması mümkündür.

Üretilen tarımsal sulama boruları sayesinde hem kaliteli bir sonuca ulaşmak hem de tarımsal verimliliği yakalamak mümkündür. Siz de ihtiyaçlarınıza en uygun tercihi yapabilirsiniz.

Sizlere Hizmet Vermekten Gurur duyarız . İş Yerimize Çay İçmeye bekleriz” diye bilgi verdi.

Sulamasistemleri #iznik #bursa #damlama #Yenişehir Orhangazi Aydemir Tarım Bahçe & Sulama Sistemleri Marmara Bilik Karşısı Kale Kent Zeytinleri İznik /BURSA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ