Demokrat Zafer

YILIN DÜĞÜNÜNDEN “EN” RENKLİ KARELER..!!!

Bursa’mızda olduğu kadar Sektörel çalışmalarıyla adını ülke çapında da duyurmuş olan Tüyap Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Karataş’ın oğlu Yücel Karataş ,  yurdun dört bir yanından gelen konuklarında katılımıyla   muhteşem bir düğün sonrası dünya evine girdi.

 Şengül ve Sedat Karataş’ın yakışıklı oğulları  Yücel ile Nebahat (Merhume) ve Rıza Aktaş’ın kızları Esra’nın  düğünleri hafta sonu  Sultan Düğün Salonu’nda  seçkin davetli topluluğunun huzurunda gerçekleştirildi. Teras katındaki düğün cemiyetine Kestel İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen başta olmak üzere bir çok iş insanı,siyaset dünyasının tanınmış simaları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım sağladı.Ayrıca yurdun dört bir yanından gelen eş, dost ,hısım akrabada gözlerden kaçmadı. Gelen konukların   yoğun teveccühü ile gerçekleşen düğün birçok güzel anı bıraktıktan sonra  tamamlandı.

DÜĞÜN KONVOYU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ..!!

Düğün günü akşam üzeri Sedat Karataş ve Damat Yücel Bey’in arkadaşlarının ve dostlarının yanı sıra  akrabalarının katılımıyla sayamadığımız onlarca ,onlarca  araçla Gelin  evine yoğun trafik eşliğinde gidildi. Göz gözü görmüyordu. Gelenek ve göreneklere  uygun bir şekilde gelin baba evinden ayrılarak Sultan Düğün Salonu’na geçildi. Düğün Salonu deyim yerindeyse hınca hınç doluydu.Peri kızlarının  görseli eşliğinde salona giren Yücel ve Esra çifti ,ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptılar.  Önceden belirlenen saatte nikah merasimine geçildiğinde yeni çiftlerin gözlerindeki mutluluk etrafa yansıyordu. Gelin ve damadın birbirlerine “Evet “demelerinin  ardından nikah şahitlerinin de şahitliği, sonrasındaki güzel temenniler eşliğinde nikah kıyıldı.

SEDAT BEY DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI..!!

Bulunduğu sektöre yön veren çalışmalarda bulunan bu çalışmalarıyla adını yurt çapında duyuran Değerli iş insanı  Sedat Karataş’ın iş dünyası ,siyaset dünyası ve sanat dünyasından birçok eş, dost,arkadaş ve hısım ,akrabalarının  ve  yurdun dört bir yanından  gelen konuklarının  yanı sıra bir çok kişinin, iş insanının  göndermiş oldukları güzel , büyük rengarenk  çelenklerle  Sedat Bey’in  bu mutlu gecesine ortak oldukları  bir gerçekti.

SANATÇILARIN SAHNE PERFORMANSI İNANILMAZDI..!!

Mehmet Öndül,Murat Yıldız ve Yeşim Toprak başta olmak üzere bir çok tanınmış sanatçının da sahne aldığı düğün organizasyon olarakta gelen konuklardan tam not aldılar.Gecenin ilerleyen saatlerinekadar gelen konuklar hoşça vakit geçirdiler.

ÖMÜRLÜK MUTLULUĞA İMZALARI  ATTILAR..!!

Gece boyu oyun havaları ,yöresel  esintiler eşliğinde pist  hiç boş kalmadı.Gecede konuklar çok eğlenceli dakikalar geçirdiler. Düğüne gelen misafirlerin çocukları da  güzel bir şekilde eğlendiler.

DAMAT BEY’İN ARKADAŞLARI DÜĞÜNE AYRI BİR RENK VE NEŞE KATTI..!!

İlerleyen dakikalarda Sedat Bey  ve oğlu  Yücel  Bey,gelen konuklarla özel olarak ilgilendi. Konukların hal hatırlarını sorarak muhabbet etmeyi de ihmal etmediler.

Gecenin ilerleyen saatlerine dek süren düğün organizasyonu bitiminde hem erkek tarafı hem de kız tarafı aile fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Her üç nesilden de insanların bu fotoğraflara gerekli hassasiyeti  göstermesi ise gerçekten çok güzeldi.

Bunun yanı sıra kişiliği ,insani ilişkileri, büyüğünü küçüğünü bilen, büyüklerine her daim saygıda kusur etmemesi nedeniyle kendi yaşıt arkadaşlarıyla arasının  çok iyi olmasının yanında kendinden küçük ve de büyük olan herkesle de özel ilişkiler kurarak kendini sevdirmeyi başaran bir çocuk yetiştirmenin de haklı gururunu yaşayan Sedat Bey’in düğün sürecinde her hangi bir aksaklık olmaması adına bütün konularla ilgilenmesi de gözlerden kaçmadı.

DÜĞÜNDE KONUKLAR MUTLU ANLARA TANIKLIK ETTİLER..!!

İş, siyaset ve sanat dünyasından özel ilişkileri neticesinde kendini topluma sevdirmiş olan Sedat Karataş oğlunun düğününe gelen konukların yanı sıra  hatırı sayılır çelenk de aslında Sedat  Bey’in toplumda kendine güzel bir yer edinmiş olduğunu , sevildiğini göstermekteydi.

BİZLERDE MUTLULUKLAR DİLERİZ..!!

Son olarak bizde bir kelam etmek isteriz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Şimdiye dek bir çok yüzlerce düğüne katılım sağladık, konuk olduk. Bu düğünlerden bazıları coşkuları ile öne çıkıyor. Bazıları katılım anlamında çok kalabalık olabiliyordu.Bazıları sanatçı performansları inanılmaz şekilde akılda kalabiliyordu. Bazılarında eğlence tavan yapabiliyordu.

Fakat inanın bu düğünde bu 5-6 kriterde hepsini içerisinde barındıran bir özellik vardı bu da diğerleri nazarında bence kesinlikle kendisini yılın düğününe aday duruma getirmiştir.

Bizler de genç çifte bir yastıkta kocamalarını ,mutlu ,huzurlu bir ömür ve nihayetinde  vatana ,millete yararlı evlatlar yetiştirmelerinin temennisi ile  dualarımızı  gönderiyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ