Demokrat Zafer

Yenişehir’de Yol Çöktü! İYİ İnsanın İsyanı Asfalt Döktürdü!

“Yolören yolunda bugün ciddi bir kazanın eşiğinden döndük. Hergün yüzlerce aracın geçtiği ilçemizin önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Yolören mahalle yolunun hali içler acısı durumda.
Her an bir kazaya sebebiyet verebilir ve vatandaşlarımız zarar görebilir. Hava Meydan Komutanlığının yanında ilçemizde ki birçok yaş sebze meyva deposunun da bulunduğu güzergahta, Allah muhafaza yaşanacak olası bir can kayıplı kazanın hesabını kimse veremez. Yetkililere defalarca söylenmesine rağmen bu önemli sorunun kulak ardı edilmesi kabul edilebilir değildir. İYİ Parti olarak başta Büyükşehir Başkan Vekili olmak üzere Yenişehir belediye yetkililerini ivedi bir şekilde göreve davet ediyoruz.” İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel’in isyanı köy yoluna asfaltı döktürdü.
Başkan Özel; ” Daha dün Yolören yolunda ki çukurları işaret ederek tehlikeyi gözler önüne sermiş, yetkililer tarafından acilen yapılması gerektiğini ifade etmiştik. Bizim bu görev çağrımızın hemen ardından görevli ekipler hızlı bir şekilde yolda ki eksiklikleri gidermek için seferber oldular. Bugün Yolören’den arayan ilk kişi; “Helal olsun! Asıl yapması gerekenler, makam odalarında, deri koltuklarında otururken siz geldiniz, sesimiz oldunuz ve yine başardınız. Bizim köyün sorununu bile siz çözdünüz.” dedi. Yine bu telefonun ardından Yolören ve yaş sebze meyva firmalarından ahde vefa gösteren onlarca kişiden teşekkür telefonları aldım. Talebimiz sonrası bu sıcakta yol yapım çalışmalarını gerçekleştiren çalışan kardeşlerimizi ziyaret ederek kendilerine soğuk içecek ikram ettik ve özellikle Yolörenli hemşehrilerimiz adına kendilerine teşekkürlerimizi ilettik.
İŞ BİLENİN, KILIÇ KUŞANANIN.
Yenişehir’de halkımız dertlerinin giderilmesi noktasında bizleri çözüm merci olarak görüyor ve sıkıntılarının çözümünü bizlerden talep ediyor. Bizler önce gidip incelemede bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi önce sorunu tespit ediyor ardından çözüm yolunu gösteriyoruz. Süreci takip ediyor ve başarılı oluyoruz. Sonunda ise hemşehrilerimizin yüzünü güldürüyor, onları mutlu ediyor, hayır dualarını alıyoruz. Hala Yenişehir’in halkının bu eziyeti hak etmediğini düşünenlerdenim. Bir gün gelecek bu halk, İYİ ve kötü yü birbirinden ayırt edebilme yetisine kavuşacak inşallah.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ