Demokrat Zafer

Hayallerinizin evi Bursa Prefabrik’te

Pratik ve kullanışlı bir yaşam alanına sahip olmanızı sağlayan Bursa prefabrik ev modelleri, aynı zamanda şık ve modern özelliktedir. Gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz bu evleri ister yaylada, ister köyde, ister kırsal herhangi bir alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

HABER OSMAN ÇETİN

Ergonomik ve kullanışlı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Cesadoor Ömer Aykul Şirketler Gurubu’nun bünyesinde yer alan BURSA KENT PREFABRİK YAPI İNŞAAT LTD ŞTİ ev modelleri; Gemlik, İnegöl, İznik, Mudanya gibi bütün Bursa ilçelerinde büyük rağbet görür. Her türlü iklim şartında rahatlıkla kullanılan bu evler, ısı yalıtım özellikleriyle konforlu bir kullanım sağlar. Ayrıca ekonomik fiyatlarla alabileceğiniz bu evler, kullanım sürecinde de ısıtma ve soğutma sistemleri için harcanan enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Buna ek olarak yangına ve depreme karşı dayanıklı olan yeni nesil prefabrik yapı, üstün kalitesi nedeniyle yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılır. 2016 Dünya Yaşanabilir Şehirler sıralamasında Türkiye’de birinci, dünyada ise 28. sırada yer alan bu güzel şehirde ev sahibi olmak, modern prefabrik yapılarla artık çok kolay. İstediğiniz zaman 7/24 bizimle iletişime geçebilir ve ihtiyaçlarınıza hitap eden prefabrik yapı modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Böylece en uygun fiyatlarla lüks bir eve sahip olabilir ve bu evin keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz.

Bursa prefabrik ev

Bursa prefabrik ev fiyatları İhtiyacınıza ve tarzınıza uygun prefabrik ev çeşitleri için sayfamıza göz atabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Son yıllarda Bursa’da en çok tercih edilen prefabrik modelleri ise büyüklüğüne bağlı olarak değişiklik gösterir. Metrekaresi küçük olan tek katlı evler arasında Söğüt, Yayla ve İnci gibi prefabrik yapı modelleri revaçtayken, iki katlı villa tarzı prefabrik modeller arasında Doğa, Akdeniz, Side ve Prestij gibi prefabrik modelleri popülerdir. Bünyemizde yer alan bütün hazır prefabrik modeller için sayfamızda detaylı bilgi görebilir ve aklınıza takılan sorular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Farklılık ararsanız taleplerinize bağlı olarak modellerimiz geliştirilir. Böylece hayallerinizdeki gibi bir eve ulaşmanız sağlanır ve bir ömür çok daha kaliteli bir yaşam sürebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ