Demokrat Zafer

Pekmezli Yulaf Gezegeninden Niloya’ya Sinyal Var

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Niloya ve arkadaşları, bu hafta sonu da yaratıcı düşüncelere hiçbir şeyin engel olmadığını uzay macerası ile ekranlara getiriyor. Miniklere hem keyifli bir zaman dilimi yaşatacak hem de eğitici bir içerik sunacak çizgi kahraman ve arkadaşlarının “Uzaydan Gelen Sinyal” bölümü, 29 Temmuz Cumartesi günü Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Niloya Köyü’nden Uzaya

Oyunlar oynamayı çok ama çok seven çizgi kahraman Niloya, Mine ile birlikte bir uzay macerasına kafa yorarlar. Yaratıcılıklarını kullanarak kartonlardan uzaydan sinyal toplayan bir cihaz yaparlar. Mine ile kartonlardan, kâğıtlardan küçük bir uzaylı kostümü dahi yapmışlardır. Niloya sonunda uzaydan sinyal aldığını söyler. Hem de “Pekmezli Yulaf Gezegeninden” sinyal almışlar.

Mine hemen sinyalleri çözümlemeye başlar. Bu eğlenceli oyuna şahitlik eden Mete uzaydan gelen sinyali çok ciddiye alır ve herkese haber verir. Murat görmek için gelir ve tahmin ettiği gibi her şeyin bir oyun olduğunu görünce çok güler. Bunun üzerine Niloya bir oyun oynar; gizlice kostümü giyer ve abisinin karşısına çıkar. Murat öyle şaşırır ki annesi ve babasına koşar. Uzaylıyı gösterdiği sırada şapkasını çıkaran Niloya’yı görünce hepsi buna çok güler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ