Demokrat Zafer

GÜRSU’YA YENİ GENÇLİK MERKEZİ

Gürsu’nun en kalabalık mahallelerinden Yenidoğan Mahallesi yepyeni bir hizmete daha kavuşturuluyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, hem bölgenin hem de ilçenin gençlerinin faydalanacağı Gençlik Merkezi’nin inşaatına başladı.

YENİDOĞAN MAHALLESİ GENÇLERİN ADRESİ OLACAK

Gürsu’da yatırımlar peş peşe devam ediyor. Gürsu Belediyesi’nin on sekiz proje yaptığı ve sayısız hizmet sağladığı Yenidoğan Mahallesi’ne Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden de yepyeni bir yatırım müjdesi geldi. Yenidoğan Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi, 2500 metre kare parkın içinde olacak şekilde inşa edilmeye başlandı. İki katlı olarak yapımı planlanan Gençlik Merkezi’nde tamamen gençlere yönelik kurslar ve eğitimler verilecek.


İnşaatı ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Gürsumuza ve Yenidoğan’ımıza hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarını göreceği tam donanımlı bir Gençlik Merkezi için Bursa Büyükşehir Belediyemiz düğmeye bastı. İnşallah çok kısa sürede burada bir merkezimiz daha olacak. Bu vesile ile ben Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a çok teşekkür ederim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ