Demokrat Zafer

Meclis olağanüstü toplanıyor! Özüpak’tan tarihi çağrı!

Meclis’in olağanüstü toplanacağına dair bir bilgi verilmemiş, ancak Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turu sonrası emekli maaşlarına yönelik zam açıklamasının TBMM’ye çağrıda bulunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez turu sonrasında emekli maaşlarına yönelik zam açıklaması gündemi etkileyecek önemli bir konudur. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu, bu açıklamanın ardından Meclis’i harekete geçmeye çağırmış ve emekli maaşlarına yapılacak olası bir zamın değerlendirilmesini talep etmiştir. Ancak Meclis’in olağanüstü toplanacağına dair resmi bir duyuru veya haber bulunmamaktadır.

Bu tür gelişmeler, emeklilerin ve toplumun genelini doğrudan ilgilendiren önemli konulardır ve kamuoyu tarafından yakından takip edilir. Meclis’in alacağı kararlar ve yapılan açıklamaların ülkedeki emekli maaşlarına etkisi konusunda haber kaynakları ve resmi açıklamalar takip edilmelidir.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TBMM’ye çağrıda bulundu.

Özüpak

Syn Cb’nımız

Syn

Syn

Syn

Cumhur ittifakıyla bugünün iktidarısınız. Başta cb’nımız

‘nın son sözüyle onaylanan yasalar ve

nin de vaatte kalan sonuç getirmeyen ama gündemde tutan söylemlerinin binlercesinin örneğine her seçimde şahit olduk. Seçilmişlerinizle Kanun koyup, kanun iptal edensiniz. Emeklimi ezdirmeyeceğim diyen sayın Cb’nımız

25 temmuz da toplanacak yüce meclisimiz; süresizce açık kalıp milletin sorunuyla ilgilenip pahalılıktan perişan olan vatandaş, açlık ve sefalet ücreti 7500 TL ye mahkum edilen EMEKLİLER için de çalışacak mı? . Yoksa gaz verip bir ateşle, OCAK ayına kadar oyanalacak mı? VATANDAŞIZ, HALK’ IZ Biz!! Seçmeninizin olup düşünüp, tecrübelerle sabitlenen yaşatılanlara cevap arıyoruz. Eyyyy muhalafet partileri seçilmişleri; tatilinizi kesecek, yüce mecliste olacak mısınız? FİRESİZ TAM KADRO İLE!! VATANDAŞIN HAKLARI, SORUN ÇÖZÜMÜ, İNSANCA YAŞAM İÇİN HAZIR BULUNACAK MISINIZ? Yoksa bir twitle biz bu gazı alırız mı ? DİYECEKSİNİZ! ÇABUK TATİL kararıyla, ZAMMINIZIN verdiği rehavet KOPARMASIN SİZİ MECLİSTEN. İktidar ve muhalefet seçilmişleri sözümüz size ; Temsil Ettiğiniz VATANDAŞ için ORADASINIZ. UMUTLA, DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ VARLIĞINIZLA vatandaşın sorunları için yüce mecliste var olduğunuzu görmeyi. #EmekliyeİnsancaZAM

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ