Demokrat Zafer

Yıldız; Bizim Siyasetimizin Sonu Zaferle Taçlanır.

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘Kıbrıs Zaferi’nin 49. Yıldönümünde düzenlediği basın açıklamasında şunları söyledi.

‘Kıbrıs Barış Harekâtı’nın yapılması son derece önemlidir; çünkü üzerimize oynanan oyunları bozan, kirli oyunlar içerisinde olanlara büyük bir ders niteliği taşıyan bu zafer emperyalistlere karşı yapılan çok büyük darbedir. Zamanında, barış harekatını işgal olarak gören Birleşmiş Milletler’e karşı dönemin koalisyon hükümeti liderleri merhum Necmettin Erbakan ve merhum Bülent Ecevit’in sergilediği dik duruş hem zulme son vermiş hem de Cumhuriyet tarihimizde ilk defa toprak kazanımına vesile olmuştur.
SAADET PARTİSİ ÜLKENİN SİGORTASIDIR
Saadet Partisi’nin siyaset anlayışı; günü kurtarmak değil tam aksine geleceği şekillendirme gayretidir. Bunu yaparken de ülkenin, devletin ve milletin çıkarlarını gözetir. Biz, gerek ülke yönetimine gerekse de yerel yönetimlere yönelik eleştirilerimizi, hak adına, ülkemizin ve aziz milletimizin menfaatini düşünerek yapıyoruz. Eleştirilerimizde çözüm önerilerini de sunuyoruz ki sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçasını olduğunu göstermek istiyoruz. Çünkü biz inanıyor ve güveniyoruz ki Saadet Partisi’nin inanarak savunduğu değerler; ülkemizin, aziz milletimizin ve tüm insanlığın, huzurlu ve müreffeh geleceğinin sigortasıdır. Bu vesileyle, Kıbrıs Barış Harekatında hayatını kaybeden tüm şehit ve gazilerimize, Sayın Necmettin Erbakan Hocamıza, Sayın Bülent Ecevit’e yüce Allah’tan rahmet dileriz. Ruhları şad, mekânları cennet makamları âli olsun.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ