Demokrat Zafer

PINAR SOYKAN GELİN MAAŞIYLA KLİP ÇEKTİ.

Ünlü şarkıcı Pınar Soykan, sözü ve müziği Ramazan Baş’a ait yeni şarkısı “Yoktan Saydım” büyük ilgi gördü. Avrupa müzik  etiketiyle tüm dijital platfotmlarda yerini alan  “Yoktan Saydım”” şarkısının yönetmenliğini Mustafa Özen  yaparken   styling’ini Tarık Gül üstlendi.  Ünlü şarkıcı Pınar Sokyan’ın fotoğraflarını ise  Serkan Uzundal  çekti.

Klibini kayınvalidesinden aldığı gelin maaşıyla çektiği konuşulan ünlü sanatçı Pınar Soykan: eşimin ailesi , benimde ailem.Ben evlendiğim günden beri  eşimin annesi para gönderir ve bunun ihtiyaçla alakası olmadığını  gönlünden geçtiğini söylediği içinde bende   saygımdan kabul ettim. Bence bu  maaş gibi  değil ama   arkadaşlarım buna “gelin maaşı” diyorlar. Bende  bugüne  kadar gelin maaşı olarak nitelendirilen tüm paraları biriktirdim ve klip çektim”dedi.Gelin maaşı konusunda rakam belirtmedi.

DİZİYDİ GERÇEK OLDU.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynadığı Aile ‘gelin maaşı’ sahnesi  sosyal medyada “Benim maaşım henüz yatmadı, kiminle görüşebilirim” şeklinde binlerce yoruma sebep olmuştu. Aile dizisinde Soykan ailesinin Pınar Soykan ile aynı soysimi kullanması yok böyle tesadüf dedirtti. Diziydi Gerçek oldu yorumları yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ