Demokrat Zafer

MURAT TÜRKÜCÜOĞLU’DAN YAZA ENERJİ KATACAK YEPYENİ ŞARKI HAYATIM ROMAN

Uzun yıllardır müzik dünyasının içinde olan Murat Türkücüoğlu, farklı tarzlarda kendine ait şarkılarla Türk müziğine değer katan, çok yönlü ve başarılı yorumculardan biri. 2020 yılından bugüne yayınladığı single çalışmaları ile adını daha geniş kitlelere duyurmayı başaran Murat Türkücüoğlu “Hayatım Roman Trap” ismini verdiği yeni şarkısıyla tüm dijital müzik platformlarda yerini alıyor.

’“Hayatım Roman Trap” yeni şarkının sözü ve müziği Türkücüoğlu, düzenleme&mix Barış Özsezener, masteringi ise Özgür Yurtoğlu imzası taşıyor.Kinetik Tipografi Lyric klibinde ise Enes Başarır ve Ferhat Acar imzası taşıyor. Hayatım Roman Şarkısının çıkış hikayesi ise ilginç ; Roman kültürünün roman vatandaşlarının en kısa ve öz bir şekilde anlatılması gereken bir proje sebebi ile yazdığını söyleyen Türkücüoğlu, şarkının nakaratını onlara ithaf ettiğini bu şarkıyla Roman vatandaşlarına saygı ve sevgisini ifade etmek istediğini söyledi.

Türkçe trap pop tarzını başarıyla yansıttığı ”Hayatım ROMAN” şarkısı Murat Türkücüoğlu youtube kanalında ve tüm digital platformlarda yayında.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ