Demokrat Zafer

Nera, Pazarlamada Yapay Zeka Dönemini Başlattı

Nera Pazarlama Ajansı Kurucusu Ogün Nergizal, ihracat pazarlaması süreçlerinin, bu alanda deneyim sahibi ekipler tarafından yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Gelişen teknolojiyle birlikte firmaların pazarlama ihtiyaçlarının da değiştiğini belirten Nera Pazarlama Ajansı Kurucusu Ogün Nergizal, kendi geliştirdikleri yapay zeka destekli yazılımla 10’un üzerinde ülkeye pazarlama danışmanlığı hizmeti verdiklerini söyledi.

2017 yılından beri yerli ve yabancı bir çok firmanın pazarlama süreçlerini yönettiklerini dile getiren

Nergizal, İzmirli bir firma olarak yapay zeka destekli yazılımlarıyla özellikle yabancı firmalara veya yurtdışı bağlantılı Türk firmalarına hizmet verdiklerini kaydetti.

Hangi sektörde olursa olsun günümüzde firmaların artan bir rekabet içinde olduğunu vurgulayan Ogün Nergizal, “Nera olarak çözüm ortaklığı sunduğumuz firmalara dijital pazarlama ve sosyal medya yönetimi, kreatif strateji ve uygulama, marka tasarımı, web sitesi ve web tabanlı yazılımlar, işveren markası strateji ve uygulama, hatta fuar stantlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. 3, 6 ay veya yıllık olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda bütünleşik pazarlama süreçlerini yönetiyoruz. Kendi geliştirdiğimiz teknolojinin sunduğu imkanları da kullanarak firmalara doğru bir projeksiyon çiziyoruz. Doğru hedef kitleye doğru ürün ve hizmetin sunulması artık çok önemli. Yıllardır sektördeki deneyimlerimiz ve geliştirdiğimiz yazılımlarla elde ettiğimiz verilerle birlikte firmaların verimliliğini artırıyoruz. Yurtdışı pazarlarda çok daha düşük bütçelerle başarılı olmalarını sağlıyoruz” dedi.

YAPAY ZEKA İLE VERİMLİLİK ARTIYOR

Karşıyaka Belediyesi Yaşar Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi işbirliğiyle kurulan Teknoloji Merkezi (TEKMER) bünyesinde çalıştıklarına dikkat çeken Ogün Nergizal, KOSGEB ve Teknoloji Bakanlığı ile entegre bir yapıda olduklarını dile getirdi.

Kullandıkları yapay zeka destekli yazılım sayesinde firmalara birçok avantaj sunduklarını belirten Nergizal, şu bilgileri verdi: “Tamamen kendi geliştirdiğimiz ve Nera App adını verdiğimiz bu yazılım insan kaynağının ve marka bütçelerinin daha verimli kullanılmasını sağlıyor. Eskiden web ve pazarlama analizleri manuel olarak yapılırdı ve kişisel fikirler tek önemli unsurdu. Artık bu yazılım sayesinde daha hatasız ve doğru çıktılar alabiliyoruz. Böylece firmalarımıza daha uygun maliyetlerle daha verimli hizmet sunma imkanı buluyoruz. Elde ettiğimiz bu veriler ışığında firmaların nerede ve hangi ürünle yatırım yapabilecekleri konusunda bir yol haritası çıkarıyoruz. Yıllardır 100’ün üzerinde markaya hizmet verdiğimiz için önemli bir know-how’a da sahibiz. Londra’da bir iletişim ofisimiz var. Global anlamda hizmet gereksinimi olan ve ihracat odaklı çalışan firmaların yanındayız”

Pazarlama süreçlerinin bu alanda deneyim sahibi ekipler tarafından yönetilmesi gerektiğini hatırlatan Ogün Nergizal, sözlerine şöyle devam etti: “Nera Pazarlama Ajansı olarak bugüne dek 100’den fazla firmaya hizmet verdik. Şu anda 10’ün üstünde ülkede pazarlama süreçlerini yönettiğimiz markalarımız var. Yurtdışı bağlantılı iş yapmak isteyenlerin veya girişimcilerin aklına ilk gelecekleri ve güvenebilecekleri bir marka olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ