Demokrat Zafer

Post Malone, Kapalıçarşı dergisinin yaz etkinliğine geliyor!

Kapalıçarşı dergisinin yaz etkinliğinde hangi ünlü isimler yer alacak gece de hangi firmalar 2024 koleksiyonlarını özel olarak sergileyecek, işte detaylar…

Kapalıçarşı dergisinin geleneksel hale getirip 11 yıldır düzenlediği ödül törenleri ve yaz etkinlikleri bu yıl Windsor Otel Bayrampaşa da gerçekleşiyor.

Bu yıl yaz etkinliği adı altında gerçekleşecek olan organizasyonun en ilgi çeken tarafı ise geceye katılacak olan firmaların milyar dolarlık mücevher pazarının devleri olması ve gece de birbirinden ilginç etkinlikler ile özel davetli listesine renkli bir içerik hazırlanması.

12 Ülkeden 500 özel davetlinin özel güvenlik önlemleri ile katılacağı gecenin detayları

Gece de 2024 altın, pırlanta ve değerli taşlar ile yapılacak 7 ayrı defilenin mücevher ve değerli taşlarını Kargotürk firmasının özel güvenlik önlemleri ile geceye getirilecek ve defilede sergilenecek. Defile de sergilenecek mücevherlerin değerinin 5 milyon doları geçtiği söyleniyor.

Gece de özel bir pırlanta firmasının üç ayrı pırlanta ürününün ise hediye olarak geceye katılan Post Malone menejerine ve şanslı üç kişiye hediye edileceği de diğer bir ayrıntı.

Gecenin ana sponsorluğunu Nadir Metal Rafineri yaparken gecenin en önemli misafirleri arasında yer alan isimlerden olan İmmib Başkanı Burak Yakın, İş adamı Yaşar Sönmez ismi sır gibi saklanan Amerikalı dünyaca ünlü rap sanatçısı Post Malone ve menajeri geceye davet edilenler ve katılımcılarından.

İşte geceye katılması beklenen ünlü isimler ve defile yapacak olan firmalar

Post Malone, Birol Çifçi, Gülse Birsel, Feride Hilal Akın, Gökhan Keskin, Tekir, Ragga Oktay, Eylül Metin, Behzat Uygur, Selahattin Alpay, Ferman Toprak, Hakan Küfündür, Burçin Birben, Tansu, Yazra, Nilay Dorsa, Nuran Sultan, Bülent Yetiş, Engin Yakut gibi isimler yer alıyor.

Gecenin defilesinde yer alacak modacı ve firmalarda ise; Tekin Seyrekoğlu, Veli Gold, Kar Altın, Alfa Gold, Regis Pırlanta, Safa Gold, Model Pırlanta, Modacı Burcu Aydın

Kapalıçarşı dergisinin sahibi Gökhan Yalçın’ın düzenlediği son dönemin en büyük organizasyonu olarak görülen etkinlikte, dünya jet sosyetesi ve Türkiye’nin ekonomik olarak en büyük isimleri özel gecede davetliler arasında yerini alacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ