Demokrat Zafer

Yıldız Yağmurunda Şemsiye Açılır Mı?

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her Cumartesi günü saat 09.00’da yayınlanan yeni hikâyeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Çizgi kahraman ve arkadaşlarının dillerden düşmeyen şarkılar eşliğinde izleyenlere keyifli bir zaman dilimi sunacakları “Elif’in Teleskobu” bölümü, 8 Temmuz Cumartesi günü Niloya Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her Cumartesi saat 09.00’da yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikâyeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Şemsiyeler Yıldız Yağmurundan Korunmak İçin Mi?

Güzel bir akşamda Niloya ailesinden önce evin önüne çıkarak heyecanla annesini ve abisini çağırır. Çünkü çizgi kahramanımız bir an önce Elif’in teleskobunun yanına giderek, gökyüzüne bakmak ister. Annesi bu ziyarete nefis havuçlu kek yaparak eşlik eder. O gün şanslarına çok fazla yıldız kayar gökyüzünde. Abisi yıldız kaymasını açıklar, annesi de yıldız yağmuru olduğunu söyler. Niloya koşarak eve gider ve gelir. Üstüne yağmurluk giymiştir. Annelerine de şemsiye getirmiştir. Abisi ve Elif çok güler. Yıldız yağmurudur bu normal yağmur değildir ki… Ama bir anda yağmur yağınca Niloya’ya teşekkür ederler. Niloya yıldız yağmurunun ne olduğunu bilmektedir. Fakat Niloya, yağmur bulutlarını gördüğü ve haberlerde dinlediği için yağmurluğu ve şemsiyeleri almıştır. Niloya’nın bu ön görülü davranışı ailesini ve arkadaşlarını ıslanmaktan da kurtarır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ