Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK FİLM KULÜBÜ SUNAR: BAHÇE SİNEMASI, 11 TEMMUZ’DA GİŞE REKORTMENİ “AVATAR: SUYUN YOLU” ile BAŞLIYOR!

İstanbullulara yaz boyunca yemyeşil bahçe ortamında film izleme keyfi yaşatan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda beyazperde, tüm zamanların en çok hasılat yapan dördüncü filmi, James Cameron imzalı “Avatar: Suyun Yolu” ile 11 Temmuz Salı akşamı açılıyor! Gişe rekorları kıran “Avatar”ın 13 yıl aradan sonra vizyona giren devam filmi “Avatar: Suyun Yolu”nda Sam Worthington, Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver gibi dünya starları rol alıyor. Bu yıl da Türk Tuborg A.Ş. katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın biletleri biletinial.com’da!

Şehrin merkezinde İstanbullulara huzurlu ve samimi bir ortam sunan KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, yaz boyunca binlerce İstanbulluyu Türkiye’de ve dünyada dikkat çeken iddialı yapımlarla buluşturacak. Çeşit çeşit lezzetli yiyecek ve içecek alternatiflerinin de bulunduğu sinema geceleri her hafta salı akşamı gerçekleşecek.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın çok konuşulan ve ödüllü yapımları bir araya getiren 2023 seçkisi, 11 Temmuz Salı akşamı saat 20.40’ta sinema tarihinde iki milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden altı film arasına giren “Avatar: Suyun Yolu” ile başlayacak. Tarihin en yüksek gişe hasılatı rekorunu hâlâ elinde bulunduran “Avatar”ın yıllarca heyecanla beklenen devam filmi “Avatar: Suyun Yolu”, Pandora gezegeninde Na’vi halkına dahil olup Neytiri ile bir aile kuran Jake Sully’nin, tanıdık bir düşmanın yeniden gezegenlerine tehdit oluşturması sonrası Na’vi halkıyla birlikte verdiği mücadeleyi konu ediniyor. James Cameron’ın senaryosunu Josh Friedman ve Shane Salerno ile birlikte kaleme aldığı ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise Sam Worthington, Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver gibi dünyaca ünlü birçok isim yer alıyor.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşiyor. Kapı açılış saati 19.30 olan gösterimlerin biletleri biletinial.com’dan temin edilebilir.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması 2023 Programı

11 Temmuz Salı         20.40        “Avatar: Suyun Yolu” (Avatar: The Way of Water) (2022)

18 Temmuz Salı         21.00        “John Wick 4” (2023)

25 Temmuz Salı         21.00        “Hüzün Üçgeni” (Triangle of Sadness) (2022)

1 Ağustos Salı            21.00        “Batı Yakası’nın Hikâyesi” (West Side Story) (2021)

8 Ağustos Salı            21.00        “Dune” (2021)

15 Ağustos Salı          21.00        “Ren Altını” (Rheingold) (2022)

22 Ağustos Salı          21.00        “Karanlık Gece” (2022)

29 Ağustos Salı          21.00        “Balina” (The Whale) (2022)

Bilgi için:               instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ