Demokrat Zafer

Türk vatandaşları ABD’ye artık E2 vizesiyle gidiyor

E2 yatırımcı vizesi, ABDye özgü bir vize türü olarak bilinirken, bölgedeki yatırımlara devam edildiği takdirde de uzatılabiliyor. Bu fırsatı avantaja çeviren Türk vatandaşları ise konsoloslukların yolunu tutuyor. 2022de 3 ailenin ABDye yerleşmesini sağlayan Yes Business Services, anahtar teslim iş modeliyle ABDde yatırım yapmayı kolaylaştırıyor.
E2 yatırımcı vizesi, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) ikamet etmek isteyenlere çeşitli fırsatlar sunarken, ABD Dışişleri Bakanlığı verilerine göre ülke 2021’de 33 bin 129 E2 vizesini onayladı. Aynı dönem E2 vizesi onaylanan Türkiye vatandaşlarının sayısı ise 383 olarak kaydedildi. Yes Business Services Kurucusu Yunus Emre Şekeröz, Amerika’da yeni bir hayata başlamak isteyenler için E2 yatırımcı vizesi hakkında değerlendirmede bulundu. Ayrıca ABD’de yatırım yapmak isteyenlere anahtar teslim iş seçenekleri sunduklarını anlattı.

Alice’s Candy kurucusu Yunus Emre Şekeröz, “Yatırımcı vizesiyle ABD’ye giderek iş kurmak ve istihdam alanı oluşturmak mümkün. Ancak kişi, bunu tek başına yaptığında sürecin bazı zorlukları olabilir. Örneğin iyi derecede İngilizce öğrenmek ve ülkede güvenilir bir iş ağı bulmak gerekiyor. Bunun yerine franchising gibi hazır iş modelleri tercih edilebilir. Bayilikle yatırımcıya hazır sunulan yatırım olanakları da daha kolay ve pratik bir yol. Artık yeni ve hazır iş modelleri de var” dedi.

E2 vizesi aileleri de kapsıyor”

E2 yatırımcı vizesiyle ABD’de kolaylıkla yatırım yapılabileceğini belirten Yes Business Services Kurucusu Yunus Emre Şekeröz, E2 vizesinin, belli bir yatırım ve istihdam şartıyla alınan bir tür yatırımcı vizesi olduğunu söyledi. “Bu vizeyle ABD’de 5 yıl kalınabilir ve vizenin süresi ticari faaliyetlerin devam etmesi şartıyla uzatılabilir. E2 yatırımcı vizesinin diğer bir avantajı, aileleri de kapsamasıdır. Vize sahibinin eşi ve 21 yaş altındaki evlenmemiş çocukları da oraya taşınabilir. Vize sahibinin eşi ABD’de çalışma izni alabilirken, çocuklar ise devlet okullarında ücretsiz eğitim alabilir. Bu sebeple E2 yatırımcı vizesi, hem ABD’de yatırım fırsatlarından yararlanılmasını sağlıyor, hem de çocuklara nitelikli bir eğitim hayatı için olanak tanıyor” şeklinde konuştu.

2022de üç ailenin ABDde yeni bir yaşam kurmasını sağladık”

Şekeröz, ABD’de yatırım için en kalıcı ve verimli modelin E2 yatırımcı vizesi olduğunu belirterek, “Yes Business Services olarak ABD’de yatırım yapmak isteyen ve bu konuda desteğe ihtiyaç duyan yatırımcılara rehberlik ediyoruz. 2022’de üç ailenin ABD’de yeni bir yaşam kurmasını sağladık ve bölgedeki güçlü referanslarımızla iş ağımızı büyütmeye devam ediyoruz. ABD yaşamak isteyenlere anahtar teslim iş modelleri sunuyoruz. Bunlar kiosk ve mağaza konseptli iş modellerinden oluşuyor” dedi.

Yes Business Services Kurucusu Yunus Emre Şekeröz, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Alice’s Candy şekerleme kioskları, ABD’de en çok tercih edilen iş fırsatlarından biri. yesbusiness.com sitesinden de detayları öğrenebilirsiniz. Bu hazır iş modeli, yabancı dil ve ticari tecrübe bakımından başlangıç düzeyinde pratik iş çözümleri arayanlar için önemli bir fırsat. Alışveriş merkezlerinde ‘kendin seç’ konseptiyle jelibon ve şekerleme satışı yapılıyor. Bu konsept belli bir ticari tecrübe gerektirmiyor, temel İngilizce bilgisiyle yönetilebiliyor. ABD’de 55 lokasyonda bulunan Alice’s Candy kioskları, yeni şubelerle büyümeye devam ediyor. ‘Zumo+’ mağaza konsepti ise taze meyve suyu, meyve kokteyli, smoothie, soğuk sandviç ve dondurma satışına yönelik bir iş modeli. Sağlıklı lezzet durakları, tüm eyaletler için uygun. Tüm bu fırsatları müşterimizin hayallerini gerçekleştirmek için avantaja çeviriyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ