Demokrat Zafer

Ünlü saç tasarımcısı Yakup Yıldır’dan yaz için bakım önerileri

Kısa dönemli ün yakalamış klasik bir saç stilisti değil Yakup Yıldır’ınki, modern bir başarı hikâyesi…

Ünlülerin saç stilisti Yakup Yıldır, kendisine gelen müşterilere büyük bir samimiyetle yaklaşıyor. Nokta atışı yaparak öyle öneriler sunuyor ve bunları uyguluyor ki saçlarına işlem yaptırmış herkesin salondan mutlu ayrılmasını sağlıyor.

Bakım sürelerinin saçtan saça değiştiğini anlatan Yıldır, kadınlar için en az iki ayda bir saç kesimi tavsiye etti. Kısa saçlar için ise ayda bir kesim öneren Yakup Yıldır, saç kesimi ve bakımının çok önemli olduğunu belirtiyor. Ünlü isimlerle çalışan Yıldır yaz ayına girdiğimiz bu dönemde kadınlara tavsiyelerde bulundu.  Saç bakımı yapılması gerektiğini anlatan ünlü saç stilisti, saçları çok sıcak suyla yıkamamayı tavsiye etti. Çok sıcak suyla yıkanan saçların deri değişimine doğru ilerlediğini söyleyen Yakup Yıldır, ”Saçları sıcak suyla yıkadığınızda derimiz tahriş olur. Yüksek volümlü saç boyası yapılmamalı, yapılacaksa da saçları çok iyi korumak gerekiyor.” dedi.

Yakup Yıldır: “Türkiye’de iş, sanat, spor, siyaset dünyasının önde gelen isimlerine yıllardır hizmet veriyoruz, olmazsa olmazımız güleryüz, hijyen, 1.sınıf ürün kalitesi sunmak. İlkeli, yenilikçi, misyon ve vizyonumuzu profesyonel kadro ile mesleğimizi icra etmekteyiz. Misafirlerimizin saç ve kişisel bakımlarında yılın en kullanışlı trendlerine göre belirleyip hizmet veriyoruz. Bizler mesleğimizde duygu satıyoruz. Onun için işimiz ekip işi. İşletmecinin ve ekibin aynı şeyleri düşünüyor olmasının ayrıca önem taşıdığını düşünüyorum.”

Yakup Yıldır yetenekli ellerle çalışıyor

Ünlü saç stilisti Yakup Yıldır’ın ekibi, müşterisi ve kendinden isteneni içtenlik ve samimiyetle anlamaya çalışan, neyi neden uygulayacağını veya uygulamayacağını müşterisine açıklayan, her fırsatta kendisini ve işini güncelleyip yenileyen, kendisini başkası ile kıyaslamayan sadece kendiyle yarışan, yaptığı bir işi bir öncekinden nasıl farklı yapabileceğine kafa yoran, işiyle ve müşterisi ile bütünleşip bir olan, iş arkadaşıyla işbirliği yapan ve onların gelişimine yardımcı olan, kendisinin negatif yönlerini tespit edip bunları güzelleştirecek farkında olan kuaförler.

Yakup Yıldır: “İlkeli, misyon ve vizyonumuz ile kuaförlük mesleğimize çok değerli meslektaşlarımızı kazandırmış bulunmaktayız. Mevcutta da aynı disiplinle bünyemizde yetişen idealist gelecek yılların trend saç modasına yön verecek çalışma arkadaşlarımın hepsi yetenekli eller.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ