Demokrat Zafer

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN, “BAYRAMLAR BERABERLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kurban Bayramı dolayısıyla hemşehrilerinin bayramını kutlayarak birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin bayramını kutladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bayramlar birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ön plana çıktığı özel günlerdir,” dedi.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun mesajında, “Sevgili hemşehrilerim, Kurban Bayramı’na erişmenin neşesini ve huzurunu paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günlerde, sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularının gücünü hatırlamalıyız. Bayramlar birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ön plana çıktığı özel günlerdir.

Sevdiklerimizle bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi bayram süresi boyunca pekiştirelim. Birbirimize destek olalım, birbirimizin sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşalım. Kurban ibadeti, fedakârlık anlamına gelir. Dayanışmanın, birlikte paylaşmanın, sevgiyle yaklaşmanın ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin önemini unutmamalıyız. Sevgi dolu bir gönülle yardıma muhtaç olanlara destek olmalı, yüzlerde gülümseme oluşturmalıyız.

Bu bayram sadece ailemizle, komşularımızla ve dostlarımızla değil milletçe kucaklaşalım. Farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görüp ortak değerlerimizde buluşabileceğimizin farkına varalım. Sevgiyle, anlayışla ve hoşgörüyle hareket ederek hep birlikte güzel bir dünya inşa edebiliriz.

Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla bir arada olmamız temennisiyle; Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim,” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ