Demokrat Zafer

Güneşin Kadınları Kooperatifi Yeni Yönetim Kuruluyla Kadın Girişimcilere Destek Vermeye Devam Ediyor

Güneşin Kadınları Kooperatifinde yönetim kurulu değişikliği gerçekleşti.Yeni yönetim kurulu başkanı olarak Meral Aydoğdu göreve getirildi. Eski yönetim kurulu başkanı Hülya Çetinbaş’tan görevi devralan Aydoğdu, kooperatifin faaliyetlerine ve ürünlerinin satışına odaklanacaklarını aktardı.Girişimci kadınların ürünlerini satışa sunarak, kadın girişimcilere destek sağlamayı amaçlayan bir kuruluş olan Güneşin Kadınları Kooperatifi, Yeni yönetim kurulu başkanı Meral Aydoğdu, kooperatifin faaliyetlerini genişletmek ve ürünlerin seri satışlarını artırmak için çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Meral Aydoğdu; Yeni yönetim kurulunda yer alan diğer isimler ise Neşe Tengirşenk ve Didem Dönmezer oldu. Kooperatifin yönetiminde aktif rol alarak, faaliyetlerin başarılı bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunacaklarını aktardı.

Güneşin Kadınları Kooperatifi, yeni yönetim kuruluyla birlikte, kadın girişimcilerin ürünlerini satışa sunarak onlara destek olmaya devam edecektir. Bu değişiklikle birlikte kooperatifin faaliyetlerinin daha da genişleyeceği ve ürünlerin daha fazla kişiye ulaşmasını hedefliyoruz dedi.

Kooperatif, el emeği ürünlerin yanı sıra, ev yapımı lezzetler, ev tekstili ürünleri ve daha birçok farklı kategorideki ürünleri müşterilerine sunmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ