Demokrat Zafer

Pro-per Enerji 1000 MW’lık Kırıkkale Projesini Tamamladı

2007 yılından itibaren enerji ve elektrik bakım, onarım, işletme hizmetleri ile müşterilerinin güvenilir teknik çözüm ortağı olan Pro-Per Enerji Kırıkkale’de yer alan 1000 MW’lık bakım projesini başarıyla tamamladı.

Kurulduğu günden bu yana sıfır hata ve tam müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Pro-Per Enerji’nin son bakım projesi iki ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Kırıkkale’de yer alan enerji sektörünün önemli doğalgaz santrallerinden birinin bakımını tamamlayan Pro-Per Enerji; 1000 megavatlık kurulu güce sahip olan doğalgaz kombine çevrim santralindeki gaz türbini ve BOP tarafı bakım işlemlerini başarıyla sonuçlandırdı.

Pro-Per Enerji Hakkında:

Kurulduğu günden bu yana sıfır hata ve tam müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Pro-Per Enerji’nin ana faaliyet alanları; enerji santrallerinin işletme ve bakımı, demontaj, relokasyon ve geri dönüşüm, kurulum ve devreye alma, yedek parça ve ekipman satışı ile takım konteyneri kiralama hizmetleridir. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine enerji sektöründe mühendislik hizmetleri sunan Pro-Per Enerji, bugüne kadar 30’dan fazla ülkede ‘İşimiz Enerji, Odağımız Mükemmellik’ sloganıyla dünya çapında başarılı projelere imza atmıştır.

Türkiye’de faaliyetlerine başlayıp kısa bir zamanda dünyanın en önemli projelerine imza atan Pro-Per Enerji, 2009 yılında Pro-Per Yenilebilir Enerji, 2013 yılında Pro-Per Perakende Elektrik, 2014 yılında Dinamo Elektrik, 2020 yılında Pro-Per Enerji-ABD, 2021 yılında Pro-Per Enerji-Özbekistan, 2021 yılında Dinamo Elektrik-Birleşik Arap Emirlikleri ve 2022 yılında ABD’li enerji şirketi Baseload ortaklığı ile kurduğu Global Energy Services Alliance (GESA) şirketi ile çalışmalarını tüm dünyada sürdürmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ