Demokrat Zafer

İş kıyafetleri: Profesyonellikten modaya yolculuk

Moda dünyasının yeni tasarım stilleriyle günlük hayata da uyarlanan iş kıyafetleri, gün geçtikçe popülerleşiyor. Küresel iş kıyafeti pazarının 2031’e kadar 29,1 milyar dolara ulaşması beklenirken bu alanda faaliyet gösteren yerli marka, uluslararası arenada da yer alıyor.
İş kıyafetleri, yalnızca profesyonel görünüm yaratmakla kalmayıp, aynı zamanda gündelik hayatta da konforlu bir tarz sunuyor. Bu nedenle, moda dünyasında yeni bir trende dönüşüyor. Allied Market Research’ün verilere göre 2021’de 16,2 milyar dolar değerinde olan küresel iş elbiseleri pazarının 2031’e kadar 29,1 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.

İş kıyafetlerini günlük hayata uyarlamak, tekstil sektöründe yeni bir döneme kapı aralıyor. “İş kıyafetleri, profesyonel görünümle birlikte gündelik hayatta rahatlığı garanti ediyor” diyen Şensel’in   genel müdürü Yasin Tanyıldız, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “İş kıyafetleri artık sadece çalışan ortamında değil, her yerde giyilebilen çok yönlü parçalar haline geldi. Biz de kaliteli malzemelerden ürettiğimiz iş kıyafetleriyle müşterilerimizin gün içinde hem şık hem de konforlu olmasını sağlıyoruz.”

“Farklı ilgi alanlarına sahip tüketiciler, tasarımlarımızı yakından takip ediyor”

İş yerindeki ihtiyaçları karşılamak için özel olarak tasarlanan, genellikle daha fazla cep, fermuar veya ekstra detaylarla donatılmış olan iş kıyafetlerinin bu denli tercih edilmesinin temel nedenlerini pratiklik, dayanıklılık ve çok yönlülük şeklinde sıralayan Şensel’in genel müdürü Yasin Tanyıldız hedeflerinin hem şık hem de işlevsel parçalar üretmek olduğunu şu sözlerle anlattı: “İş kıyafetleri çalışanın rahatlığını gözeterek üretiliyor. Biz de iş kıyafetleriyle yeni moda akımı oluşturarak, kullanıcılarımıza işlevsel ve estetik bir görünüme sahip olan seçenekler sunuyoruz. Pantolon, tulum, yelek gibi geniş ürünlerimiz birçok yerde giyilebildiği için günlük yaşamı kolaylaştırıyor. Koleksiyonlarımız, doğa sporlarıyla ilgilenen kişilerden günlük hayatında rahatlığı ön planda tutan gençlere kadar geniş bir kitleye hitap ediyor.”

“Uluslararası arenadaki varlığımızı artıracağız”

Küresel iş kıyafeti pazarının büyüme potansiyelinin bu trendin gelecekte daha da yaygınlaşacağına işaret ettiğini söyleyen Şensel Profesyonel İş Elbiseleri’nin genel müdürü Yasin Tanyıldız, sözlerini şöyle noktaladı: “Sektörel veriler, küresel iş kıyafetleri pazarının önümüzdeki dönemde yaygınlaşacağını gösteriyor. Biz de bu büyümenin rüzgarını arkamıza alarak, yatırımlarımızı hızlandırdık. İş kıyafetlerimizi uluslararası arenada daha fazla insana ulaştırarak, pazarda fark yaratmayı hedefliyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ