Demokrat Zafer

Can Dostlarımız Aklıyla Hayran Bırakıyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her Cumartesi günü saat 09.00’da yayınlanan yeni hikayeleri ile minik dostlarını eğlendirmeye devam ediyor. Niloya ve arkadaşlarının sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde; can dostumuz köpeklerin sezgileri çoban köpeğinin keçiyi kurtarmak için verdiği mücadele üzerinden anlatılıyor. Çizgi kahraman, bu hafta sonu da verdiği mesajlar ve neşeli şarkıları ile izleyenlere keyifli bir zaman dilimi sunmaya hazırlanıyor. Niloya ve arkadaşlarının, can dostlarımızın zekasına bir kez daha hayran bıraktıracak “Akıllı Çoban Köpeği” bölümü 10 Haziran Cumartesi günü Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı ‘Niloya’, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalında, her Cumartesi saat 09.00’da yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturuyor. Her bölümünde bambaşka bir hikayeyi minik dostları ile buluşturan çizgi film, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Senaryoları psikologlar ve pedagoglarla birlikte hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor.

Can dostumuz köpekler, bazen zekalarıyla bizi kendine hayran bıraktırıyor. Niloya’da yeni bölümünde bu duyguyu miniklere eğlenceli bir şekilde aktarıyor. Neşeli oyunları ve şarkıları ile miniklere keyifli bir zaman dilimi sunan çizgi kahraman, 10 Haziran Cumartesi günü ‘‘Akıllı Çoban Köpeği’’ bölümü ile sevenleri ile buluşacak.

“Keçisini Kurtarıyor”

Niloya ve Tospik nehir kenarında güneşlenip dinlenirken bir anda yanlarına çoban köpeği gelir. Niloya her zamanki meraklı haliyle “Niye Geldin Buraya?” diye çoban köpeğine soru sorar. Hav hav da hav hav! Çoban köpeği bir şeyler anlatmaktadır ama Niloya onu anlamıyordu. Çoban köpeği Niloya ve Tospik’i bir türlü rahat bırakmaz Niloya’yı ayağından, elbisesinden çeker. Köpek, ısrarla bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. En sonunda bizim çizgi kahramanlarımız çoban köpeğini takip etmeye karar verir. Çoban köpeği bir tepeye kadar götürür çocukları. Meğer bizim haylaz keçi bir ağacın tepesine çıkıp orada kalmasın mı? Çoban köpeği onu haber veriyormuş meğer. Niloya babasından yardım alır ve keçiyi ağaçtan indirirler. Çoban köpeği ne akıllıdır. Bizim keçi de bir o kadar haylaz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ