Demokrat Zafer

MAKİNE SANAYİSİNİN YENİ BULUŞMA NOKTASI MATEF FUARI BAŞLIYOR

Makina İmalatçıları Birliği (MİB) ve TÜYAP iş birliğiyle düzenlenecek olan yerli üretim teknolojilerinin buluşma noktası MATEF Fuarı, 20 Haziran’da ziyaretçilere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

MATEF Fuarı’nın, Türk firmalarının yeni pazarlara açılması ve ihracat pazarlarını genişletmesi açısından sektöre önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

1990 yılından beri tüm makine sektöründe yerli makine üreticilerinin çıkarlarını gözetmek ve yerli makine üretimini desteklemek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Makina İmalatçıları Birliği (MİB), sektörü ülkemizde ve dünyada daha da ileriye taşıma noktasında öncü rol üstlenmeye devam ediyor.

Makina İmalatçıları Birliği (MİB) ve TÜYAP iş birliğiyle düzenlenecek olan yerli üretim teknolojilerinin buluşma noktası MATEF Fuarı, 20 Haziran’da ziyaretçilere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Son teknoloji ürünler sergilenecek

20-23 Haziran tarihlerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece / İstanbul’da düzenlenecek olan MATEF Fuarı’nda, son teknoloji sac ve metal işleme makineleri, lazer – otomasyon – robotik sistemler, kaynak ve yüzey işlem teknolojileri dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

İlk kez düzenleniyor

Makine İmalatçıları Birliği olarak MATEF Fuarı için ciddi bir hazırlık yaptıklarını vurgulayan MİB Başkanı S. Emre Gencer, sektöre büyük katkı sağlaması beklenen bu fuar için son derece heyecanlı olduklarının altını çizdi.

Gencer, “MATEF Fuarı, tamamen yerli makine üreticilerimizi bir araya getiren ilk fuar özelliğini taşımakta ve firmalarımızın yeni pazarlara açılmasını ve ihracat pazarlarını genişletmesini amaçlamaktadır. Ticaret Bakanlığımızın Alım Heyeti Desteği çerçevesinde Avrupa Ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Balkanlar, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgeleri başta olmak üzere tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilmiş ve bu ülkelerden potansiyel alıcıların ziyaret etmesi hedeflenmiştir. Fuarın şimdiden hem sektöre hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ