Demokrat Zafer

MERKEZDEN KIRSALA PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İznik Belediyesi 46 mahallede planladığı program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir çok noktada parke taşı işleme çalışması sürüyor.

İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonu ile gerçekleştirilen çalışmalar planlanan programa göre bir çok noktada eş zamanlı olarak devam ediyor. Yeni açılan sokaklar, kırsal mahallelerdeki yollar, yapım ve onarım çalışmaları ile süren parke taşı işleme çalışmaları Mustafa Kemal Paşa Mahallesi hastane arkasında, Çiçekli Mahallesinde ve toplamda 15.000 metrekare taş işlemeyle baştan başa parke taşı olan Mahmudiye Mahallesinde devam ediyor.

55.000 METREKARE PARKE TAŞI İŞLENDİ

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta “Merkezden taşraya kesintisiz hizmet ağı oluşturduklarını belirten İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta açıklamasında “39 taşra ve 7 merkez mahallede planlanan çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Hizmette uzak veya yakın kavramını kabul etmeden en yakın mahallemize ne yapıyorsak en uzak mahallemize de ihtiyaçları doğrultusunda aynı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz planlanan programlara göre eş zamanlı olarak bir çok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalara ara vermeden hemen yenilerini ekliyoruz. İhtiyaç olan yerler tespit edilmiş durumda. Şu ana kadar ekiplerimiz 55.000 metrekare taş işledi.

Taş olması gereken yere taş, asfalt olması gereken yerlere asfalt çalışmamızı uyguluyoruz. Nerede ne eksiğimiz, ihtiyacımız varsa muhtarlarımız koordinasyonuyla bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ