Demokrat Zafer

23′ Yaz Sezonu’na Özel Kutlama Yemeğinde Buluştular

‘23 YAZI’

MODA TUTKUSU X LOVE MY BODY

YAZ SEZONU’NU ÖZEL BİR BULUŞMA İLE KUTLADI

2023 İLKBAHAR-YAZ SEZONU’NDA

DİNGİN VE DOĞAL, MİNİMALİST VE ÇABASIZ

ŞIKLIĞIN ALTINI ÇİZEN

MODA TUTKUSU X LOVE MY BODY

KOLEKSİYONU’NUN YARATICILARI

ZEHRA IŞIK VE YASEMİN ÖĞÜN MİSAFİRLERİNİ MARCELLO’DAAĞIRLADI

Türkiye’nin köklü hazır giyim kuruluşlarından Adil Işık Group çatısı altında yer alan Love my bodyModa Tutkusu ile birlikte hayata geçirdiği 16.Sezon Koleksiyonu için 23’Yazı” konseptli özel bir akşam yemeği gerçekleştirdi.

Adil Işık Group bünyesinde 16. Sezonunu tamamlayan ve Türk moda tarihinin en uzun soluklu iş birlikleri arasında yer alan Moda Tutkusu X Love my body, 2023 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu için, Moda Tutkusu markasının yaratıcısı Yasemin Öğün ve Adil Işık Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık ile beraber yeni sezon kutlama yemeğine ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen yemeğe; Emre Işık, Burcu Esmersoy, Gamze Erçel, Mert Aslan, Ahmet Gencehan, Mert Vidinli, Pelin Kaya, Özlem Avcıoğlu, Nazlı Çelik, Ayşegül Uluç, İsmail Polat ve Sandra Lazoğlu’nun yanı sıra, moda tasarımcılarının görünürlüğüne değer katan moda basının temsilcileri de katıldı.  Şehrin en yeni İtalyanı Marcello’da gerçekleşen kutlama, Şef Luigi Mariconda’nın Love my body için hazırladığı özel lezzetlerle taçlandı.

MODA TUTKUSU X LOVE MY BODY İLE 23’ YAZI

Gece ile ilgili olarak konuşan marka yaratıcıları Yasemin Öğün ve Zehra Işık koleksiyon hakkında; ‘23 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu doğanın iyileştirici gücünden, eşsiz renklerinden ve yaydığı pozitif enerjiden yola çıkılarak yaratılan bir koleksiyon oldu. Sıcak yaz tonlarının ağırlık kazandığı bu koleksiyonda yaz mevsimininsamimiyetini derinden hissedebileceksiniz.

Tiril tiril kumaşların konforlu ve zamansız parçalarla birleştiği bu koleksiyonla  yaz boyunca her türlü ambiyansa kolaylıkla uyum sağlayacaksınız.

Yorucu olmayan rafine formları, dingin, doğal kumaşları ve doğadan ilham alan renk skalası  ile bu sezon konforlu bir koleksiyon sunan Moda Tutkusu X Love my body’nin bu sezondaki sihri; zahmetsiz bir şekilde bakımlı, şık, cool ve çekici görünmenizi sağlayacak olması.

23’ Yazı keşfetmeye değer bir koleksiyonla şimdi tüm mağazalarda ve online’da….

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ