Demokrat Zafer

21 YILLIK İŞGAL VE DEVLET GÜCÜNE KARŞIN YÜREKLERİ İLE MÜCADELE EDEN VATANSEVERLER VE HALKLAR MUTLAKA KAZANACAKTIR.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan son ikaz! Buğday;

Yıllardır namuslu ve yurtsever insanlar olarak çok çektik, bunaldık, haksızlıklara uğradık, hakkımız olanlara el kondu, ülkemiz soyuldu ve yabacılara kendi haksız saltanatlarını sürdürmek için satıldı veya sunuldu.
Şahsen ben her gün, hiç pes etmeden, hiç çekinmeden, hiç “bana ne olur, kimlerle kötü olurum,” diye düşünmeden, yazdım, anlattım, konuştum ve elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım.
Beni takip edenler ve tanıyanlar bilirler; ben sabah 06’dan itibaren okur, yazar, inceler ve ülkemizde yapılanlarla ilgili yüreklice değerlendirmeler yaparım.
Yazarken de objektif davranır, geçekleri eğip bükmem ve kendi reklamlarını yapan, kişisel beklentileri olan kalabalık güruhlardan ve saygısızlık yapanlardan korkmam ve sinmem!!!
Çünkü ben, kendimin ve halklarımızın özgürlüğünden, eşit yurttaşlar olarak yasalar önünde ve hak ettiğimiz saygınlıkta yaşayabilmemiz için evrensel ölçülerden asla vaz geçmem.
Bu güne dek ne bir kurumu, ne bir derneği, ne bir sivil toplum örgütünün gücüyle mücadele etmedim.
O önemli güç ve taraftarlarını arkama alarak kimseye haksızlıkta yapmadım!!!!
Yıllardır yazdığım kitaplar, binlerce makalem var.
Bu güne dek yüzlerce insanın özelden veya arayarak rica ederek benden istedikleri yardımları yazarak veya anlatarak çevirmedim.
Hatta benim yazdıklarımın altına izinli veya izinsiz imzalarını atıp kullanmalarına ses etmeden yurttaşlık ve insanlık görevimi yaptım!!!!
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, kişisel bir anlatımla başladım ama buna mecbur bırakıldım!!!!
Çünkü bende Ekrem İmamoğlu’nun dediği gibi “Hak yemem ama hiçbir koşulda hakkımı da kimselere yedirmem.!!!!”
Şimdi gelelim 2.tur için yarın vereceğimiz oyların önem ve değerine:
Yarın sandık başına gidenlerden inançlı olanlardan, vicdanlı olanlardan, ahlaklı olanlardan, hak yemeyenlerden, ülkeyi soyan ve yağmalayanlara biat etmeyenlerden ve insanca barış içinde saygın yurttaşlar olarak yaşamak isteyenlerden ricamdır:
Kimse 85 milyon insanın kaderini ve geleceğini bir Tek Adama teslim etmemelidir.
Bu topraklarda yaşayan tüm halklar, 21 yılda ülkenin yer altı yer üstü tüm kazanımlarını yağmalamış, satmış savmış ve yurt dışına kaçırıp halkları açlığa mahkûm etmiş insanlara ve iktidarın dayatmalarına yanılıp ta bir kez daha destek vermemelidir.
Hiç kimse yalanla, iftirayla, kurgu ve hile ile haksız ve hukuksuz olarak devlet gücü ile masum insanlara, halklara ve onların temsilcilerine yapılanlara onay vermemeli ve siyasal İslam’ın işgalci güçlerine onay vermemelidir.
Hem devlettin tüm gücüyle, hem istifa etmeden Cumhur Başkanlığı olanakları ve bakanlıkların tüm avantajlarıyla aday olan ve haksız rekabetle bu seçimi yapanların suçlarına ortak olmamalıdır.
Bir ülkeye karanlık, bağnazlık, gericilik, hukuksuzluk ve soygun düzeni ağır, ağır gelip kurumlaştıktan sonra bir daha gitmesi çok zor hatta imkânsız oluyor.
Çünkü bu yapılar her zaman kişisel çıkarları uğruna emperyalizmin oyuncağı yani maşası olarak hareket ediyorlar.
Orta doğu on yıllardır bu yüzden kan çanağı olmuştur.
En başta komşumuz İran, Irak, Afganistan, Libya ve bunun gibi Afrika’da onlarca devlet, dini ve insanların inançlarını kullanarak masum insanlar özgürlüklerinden ve geleceklerinden etmişlerdir..
Şimdi bu yazımı kimler okur veya okunmasını sağlarsa herkese soruyorum:
Din ve inanç gibi kutsalları kullanarak insanlar yalan söyleyip iftira atabilirler mi?
Yine inancı olanlar, ahlakı olanlar, namuslu ve vicdanlı olanlar, 21 yıl boyunca herkesin ortak değeri olanları gasp ederek ve devlet gücünü kullanıp suç işleyerek, haksızlık yaparak seçim yapılmasına izin verebilirler mi?
21 yıllık iktidarlarında suç işleyen, devlet gücü ile şantaj yaparak kendisine küfür edenleri bile biat ettirip yâda yetersizlere güç, makam mevki ve haksız kazançlar sunup yandaş yapanları bir kez daha başınıza taç etmeyin.
Ülkemizin topraklarını ve her türlü değerini haraç mezat satan, yurttaşlık hakkını bile kara para kazananlara, ülkesini ve halklarını kul etmiş soygunculara sunan ve hala destek isteyen bu doyumsuz suçlulara çocuklarınızın geleceğini yok ettirmeyin.
Aylardır yazıyor ve anlatıyoruz.
Ancak suçlular, soyguncular, karanlığın temsilcisi cemaat, tarikat ve suç örgütleri canla başla bu kirli düzen, bu sapkınların iktidarı sürsün diye uğraşıyorlar.
Ne yazık ki Millet İttifakının bileşenleri hatta partim CHP’nin faydacı ve yetersiz muhterisleri bile gereken mücadeleyi vermediler.
Millet ittifakına ülke bu ceberut ve faşist düzenden kurtulsun diye hiçbir imtiyaz istemden destek veren, güç veren ve oy veren özgürlük ve emek ittifakına gereken önemi ve saygıyı göstermediler.
Tek Adam diktatoryasının haksız suçlamalarıyla ülkemizin en çok acı çeken insanlarına hala haksızlık yapılmasına sessiz kaldılar.
Ben bunları yazıp anlattıkça kötü olup kendini bilmez veya Kemal Kılıçdaroğlu’nun düşmanlarının gizli bir bekleyişle “kaybetseler de bizler kazansak…” diyen ihtiraslı muhterislerin hedefi oldum.
Ne yazık ki popülist, hırslı ve egosu tavan da olan kişilikleri yerlerde çok kimsenin üzdüğü kırdığı ve haksızlık yaptığı bir konumda kaldım.
Korktum mu asla…
Ancak endişe ettim.
Çünkü yarın sabah ya gün ağaracak ve halkalarımız hak ettikleri özgürlük, eşitlik, emeğin ve alın terinin değer bulduğu ve saygın yurttaşlar olarak yaşayacakları yeni bir düzene kavuşacaklar…
Yâda gelecekleri ellerinden alınmış, çocukları ve gençlerimizin umutları kırılmış ülkeden kaçmak için çare arayan, kadınlarımızda Dünya Lideri Atamızın bizlere sunduğu ve onurlandırdığı haklarımızı kaybedenler olacağız.
SON NOT:
Yazacak o kadar çok haksızlık, hukuksuzluk, çirkinlik, rezillik, sefillik var ki hepimiz her şeyi biliyor, görüyor ve yıllardır yaşıyoruz.
21 yıl boyunca 30 televizyondan sabah akşam bağıran, kendine biat etmeyenlere ve soyguna onay vermeyenlere hakaret eden, tehdit eden, parmak sallayan ve devleti işgal etmiş bu faşist düzene, kendi irademizle Tek Adam diktasına sandıkta son vermeliyiz.
Ben 76 yaşıma girdim ve son çeyreğimi yaşıyorum. İnanın hiç ama hiç bir şeyden korkum yok.
Kişisel olarak hiçbir beklentim yok.
Yarın bu ülkede güneş yine mazlum halkların ve hak edenlerin üstüne doğsun istiyorum.
21 yıldır işgal edilmiş ve bir avuç çıkarcının haksızca kullanıp istismar ettiği düzen son bulsun istiyorum.
Devlet yine bu topraklarda yaşayan halkların “devlet baba” diye güvendiği, saygı duyduğu ve herkesi koruyan saygın konumuna kavuşsun istiyorum.
Bu güne dek gereği kadar çalışmamış olanlarda yarın hiç olmazsa sandığa giderken konusunu komşusunu ve daha önce gitmemiş oy vermemiş olan yurttaşları ikna ederek götürüp insanlık görevlerini yapsınlar.
Bende bir ömür mücadele verdiğim, ideolojime, yoldaşlarıma ve ait olduğum partim CHP’ye ama her koşulda sol/sosyal demokrasiciye asla ihanet etmediğim için bu mutlu sonu görüp öleceksem de gözlerim açık gitmeden bu onuru yaşamak isterim.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ