Demokrat Zafer

Hemington’un Adana’daki yeni mağaza açılışında cemiyet hayatının ünlü isimleri buluştu

Premium erkek giyim markası Hemington kalitesinin en yeni adresi Adana oldu.  Mağaza açılışını şık bir davetle kutlayan markanın hem bölgedeki ilk mağazası hem de yeni koleksiyonu, Adana’nın cemiyet hayatından tam not aldı.

Ünlü İsimler Bu Açılışta Buluştu

Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bulunan yeni Hemington mağazasında gerçekleşen davet, marka kurucusu ve CEO’su Umut Boz ve cemiyetin ünlü ismi, iş insanı Selçuk Ramazanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Davete, aralarında Hamza Yazıcıoğlu, Nahit Akdemir, Mehmet Nane, Ruhi Koçak, Cahit Öztok, Savaş Çokduygulu, Emrah Seyhun, Berrin Koruklu ve Vecihe Ramazanoğlu’nun bulunduğu cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Davet sırasında, bölgenin Türkiye ekonomisindeki gücünü takip ettiklerini ve yoğun talep üzerine Adana’da mağaza açmaya karar verdiklerini belirten Umut Boz, Türkiye genelinde mağaza sayısını artırmayı hedeflediklerini ve bu konudaki çalışmalara hız verdiklerini açıkladı.

Misafirlerine yeni konsept mağazasında keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan markanın hem yeni mağazası hem de koleksiyonu davetlilerin beğenisini kazandı. DJ performansı ve ikramlar eşliğinde sohbet eden konuklar, şıklıklarıyla da göz doldurdu.

Hemington’ın Yeni Konsept Mağazaları İlhamını Doğadan Alıyor

Markanın görkemli ve şık dekorasyonu ile ilk andan itibaren göz dolduran Adana Ziyapaşa Mağazası, Hemington’ın erkek giyiminde premium marka özelliğini mağaza konseptine de yansıtıyor. İç tasarım ve raf düzeni ile müşterilerin aradıkları ürünü kolayca bulmasını sağlamasının yanı sıra tasarım mobilyalar, rahat kabinler, Baba & Oğul Koleksiyonları özelinde kurulan çocuk alanları ise mağazadan çok, ev konforunda alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor.


Hemington’ın dünyanın özel coğrafyalarından gelen tamamen doğal iplik, yün gibi elyaflar ve işçilikle hazırladığı koleksiyonlarına markanın seçkin lokasyonlarındaki mağazalarından ve hemington.com.tr online mağazasından ulaşılabilir.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ