Demokrat Zafer

Dilara Pamuk “Maça Kızı 8” ile D&R’da

Türkiye’nin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Sadakatsiz’in senaristlerinden Dilara Pamuk,  “Maça Kızı 8” isimli yeni kitabının tanıtımı için 6 Mayıs’ta D&R Kanyon mağazasında okurlarıyla bir araya gelecek.  

Kültür, sanat ve eğlence dünyasını tek çatı altında birleştiren D&R, imza günleri ve kitap lansmanlarıyla yazarları okuyucularıyla bir araya getirmeye devam ediyor. D&R bu kez, Türkiye’nin en sevilen dizilerinden “Sadakatsiz”in senaryosunu kaleme alan, ayrıca Whatpadd üzerinden yayımladığı hikayeleriyle ismini geniş kitlelere duyuran Dilara Pamuk’u ağırlıyor. 

Pamuk, yine Wattpad platformunda yayımladığı, 143 milyondan fazla okunan ve özellikle genç okurların hayranlığını kazanan romanı Maça Kızı 8’i 6 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’te D&R’ın Kanyon mağazasında tanıtacak.

Maça Kızı 8 kitabı hakkında…

Wattpad okuyucu kitlesi tarafından hayranlıkla okunan ve bugüne değin elde ettiği görüntülenme sayısı ile büyük bir merak uyandıran Maça Kızı 8 kitabının konusu da oldukça merak edilmekte. İki kapalı kart olan sinek ikili ve maça kızı tasvirlerine sıklıkla yer verilen kitapta, bir yerden bir yere duygusal olarak sürüklenen ve sürükleyen taraflar anlatılıyor. Psikolojik tahlillerin oldukça başarılı yapıldığı Maça Kızı 8 kitabında; umuda sarılma hikayeleri, yüzde elli elli olan ihtimaller, başarısızlıklar, hayal kırıklıkları ve bol entrika var. Kitap, yaşanan olaylar karşısında kalmak ve gitmek arasında ki ince çizgiyi oldukça başarılı bir şekilde anlatıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ