Demokrat Zafer

ASUS, Computex 2023’te teknoloji tutkunlarıyla buluşacak

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, üç yıl aradan sonra son teknoloji ürünleri ve sürdürülebilir çözümleriyle Computex 2023’e katılacağını duyurdu.

ASUS, üç yılın ardından, tüketici ve ROG bilgisayarlarının en son ürünlerini ve sürdürülebilir çözümlerini sergilemek için bilgisayar ve teknoloji tutkunlarının en büyük buluşma noktalarından olan Computex fuarında yerini almaya hazırlanıyor.

30 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında fuarda fiziksel stantlarıyla bulunacak olan ASUS, şirketin en yeni tüketici, oyun, yaratıcı ve ticari ürünlerini meraklılarıyla buluşturacak. ASUS standında ziyaretçiler en son teknolojiyi sürdürülebilir uygulamalarla birleştiren en yeni tüketici çözümlerini görebilecek ve ASUS’un her düzeyde sürdürülebilirliğe yönelik başarıları ve taahhütleri hakkında bilgi edinebilecekler.

ROG standı, dizüstü bilgisayarlar ve çok daha fazlasıyla her seviyeden oyuncuya benzersiz bir oyun deneyimi sunacak. Standın öne çıkanları arasında, ROG’un ilk elde taşınır oyun bilgisayarı olan, teknolojide çığır açacak ROG Ally de yer alacak.

Her yıl Taipei Tayvan’da düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından binlerce ziyaretçiyi çeken Computex, son teknoloji donanımlardan devrim niteliğindeki yazılımlara kadar, en iyi markaların en yeni ürünlerini ve konseptlerini sergilediği dünyanın en büyük ve en etkili teknoloji fuarlarından biri olarak önemini koruyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ