Demokrat Zafer

Anavatan’da Nişancı Damgası!

Geçmiş dönem Bursa İl Başkanı Mustafa Muzaffer Nişancı, Bursa’da Anavatan Partisi Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na teşkilat üyelerine seslendi. Aynı zamanda Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Muzaffer Nişancı; “Biz bunu her zaman siyasetin içerisinde yaşanan sıkıntılar olarak görüyoruz. Fakat Bursa, gerçekten Anavatan Partisi ile beraber çok çok önemli yerlere ulaştı. Yine Anavatan Partisi ile beraber yoluna emin adımlarla Allah’ın izni ile ilerleyecek. Bırakın artık “Anavatan partisi diye bir parti var mı hala yaşıyor mu” dedikodularını diye konuştu.

Nişancı, Tüm milletvekili adaylarını Bursa’ya emanet ettiğini kaydederek, şunları söyledi: “”Şimdi diyorum ki durmak yok, yola devam. Bazılarının hesaplarını da sizler Bursalılar olarak bugüne kadar nasıl bozduysanız bundan sonra da bozacağınıza inanıyorum.” dedi. Bursa’ya seçimde çalışmalar esnasında her zamanki coşkuyu burada göreceklerine inandığını vurgulayan Nişancı, “Sizleri Bursa’dan en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.

Nişancı sözlerini şöyle tamamladı: “Öyle herkes beceremez. Kimisi yolda kalır, kimisinin nefesi yetmez, kimisi yoldan sapar. En mukaddes şey bizim için millete vefadır. Bize yetkiyi veren milletimize vefamızın gereği gayret etmek, mücadele etmek ve çok çalışmak. İnşallah bunu yapacağız. 14 Mayıs’ta 20 yıl sonra bir kez daha milletimizin bize bu emaneti vermesi için gayret göstereceğiz. İnanıyorum ki 14 Mayıs bir kere daha Anavatan Yüzyılı’na damga vuracak.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ