Demokrat Zafer

Çocukların dünyası Play Doh ile renkleniyor D&R’dan çocuklara, resim yapmayı keyifli hale getirecek kampanya

Resim ya da boyama yapmak çocuklar için algı, beceri ve yaratıcılığını ortaya çıkaran aynı zamanda da duygusal ve sosyal eğitimin belirleyici bir unsuru. D&R, her çocuk sınır tanımadan özgürce yaratıcılıklarını ortaya çıkarsın diye, 14 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında Play Doh boyama ürünlerinde yüzde 30 indirim kampanyası sunuyor.

Resim yapmak, çocuk üzerinde sağ ve sol beynin birlikte çalışması, konsantrasyon gücü ve öz güveninin artması gibi birçok olumlu etki sağlarken çocukların kişiliğini, arzularını, kaygılarını da yansıtmasına fırsat veriyor. Dolayısıyla resim aslında çocuklar için önemli bir iletişim ve kendini ifade etme aracı. Tüm duyuları çalıştıran bu aktivite, el- göz koordinasyonu sağlarken çocukların yaratıcı düşünce gücünün gelişmesine de yardımcı oluyor.

Çocukların eğlenceli ve öğretici vakit geçirmesini sağlayan ürünlerini avantajlı kampanyalarla sunan kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, daha fazla çocuğun hayal dünyasına renkli dokunuşlar yapabilmek için, çocukları Play Doh boyama setlerinde yüzde 30 indirimle buluşturuyor. 14 Nisan’da başlayan kampanya, 31 Mayıs’ta sona erecek.

https://www.dr.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ