Demokrat Zafer

MHP Bursa Teşkilatları olarak, fitne ve tahriklere aldırmadan bütün mesaimizi önümüzdeki seçimlere yönlendireceğiz

MHP Bursa İl Başkanlığı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde bayramlaşma programında bir araya geldi.

MHP Bursa'da bayramlaşma coşkusu

HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN

Gerçekleştirilen programa MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP ilçe başkanları, MHP Bursa 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı İsmet Büyükataman, 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu ve diğer Milletvekili adayları ve AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Ferhat Erol katıldı.

MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın konuşmasından satır başları;

Cumhuriyetimizin 100. Yılına tevafuk eden, 14 Mayısta gerçekleştirecek olduğumuz seçim, devletimizin ve milletimizin adeta bir varlık yokluk seçimi olacaktır. Bu sorumluluk bilinci ile bizler Bursa teşkilatları olarak, aday adaylarımız belli olduğu andan itibaren geçirmiş olduğumuz mübarek Ramazan ayını milat olarak belirledik ve gelecek olan seçim için canla başla çalışmaya başladık.

“BÜTÜN MESAİMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE YÖNLENDİRECEĞİZ”

Ramazan ayını Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teşkilatlarına yakışır şekilde, istisnasız 17 ilçemizde durmaksızın hemşehrilerimizle hemhal olarak tamamladık. Bu vesileyle başta ilçe başkanlarım ve vekil aday adaylarım olmak üzere teşkilatımızın her ferdine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu günden sonra da aynı bilinçle MHP Bursa Teşkilatları olarak, fitne ve tahriklere aldırmadan bütün mesaimizi önümüzdeki seçimlere yönlendireceğiz. Bu amaçla, kapı kapı dolaşarak ayak basmadık hane bırakmayacağız, tüm vatandaşlarımızın vicdanlarına seslenecek, bir gönül seferberliği başlatarak, kalplerini kazanacağız. Ancak o zaman vatan ve millet sevgisiyle çarpan temiz yüreklerimizle Türkiye’ye sahip çıkacak ve Türk milletine vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Başı Dik, Alnı Açık, Gönlü Yüce, Yüreği ; Vatanı ve Milleti için çarpan; İnancının, Ülküsünün Tavizsiz takipçileri olan değerli Ülküdaşlarım, Saydığım sebeplerle bizleri daha fazla çalışma, daha fazla gayret ve fedakârlık beklemektedir. Emperyalizmin bölücü ve yıkıcı faaliyetleri karşısında istikrar ve huzurun tarafında duracağız.

“ADALET SANCAĞINI ELDEN DÜŞÜRMEYECEĞİZ”

Adalet sancağını elden düşürmeyeceğiz, dalgalanmaya devam ettiğini tüm dünyaya göstereceğiz. Bunun için de çok çalışacağız 54 yıldır hıyanetlere meydan okuduk. Yarım asırdır hezimetlere kafa tuttuk. Türk ve İslam’ın haysiyetini savunduk. Gün geldi bunaldık, gün geldi budandık. Gün geldi şehit, gün geldi şahit olduk. Ancak her dem taze, her dem var olmayı başardık. Gün oldu asırlara bedel olaylar yaşadık, Gün oldu kükremiş sel gibi bendimizi çiğneyip aştık. Bir şehit tabutunun altında göz pınarlarımızdan akan yaşlarla dertleştik. Ülkücü harekete düşen sorumluluk, Türk milletine rehberlik yaparken sinsi tuzaklara düşmemektir, uyanık olmalıyız.

“YÜCE MİLLETİMİZ 14 MAYIS’TA ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRECEKTİR”

Büyük Türk Milleti; Şeyh Edebalı’nın vasiyeti, Hayme Ana’nın duası, Osmancığın rüyası, Dursun Fakıh’ın dileği ve savaş meydanına korkusuzca yürüyen Sultan Murat’ın şehadetidir. Ve yüce milletimiz 14 Mayısta yüksek ferasetiyle üzerine düşeni yerine getirecek, Milliyetçi Hareket Partisini mümkün olan en yüksek sayıda milletvekili ile milletin meclisine gönderecektir. Samimi inancımız budur.

MHP Bursa Milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu’nun konuşmasından satır başları;

14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye’nin, Türk dünyasının, İslam aleminin ve tüm mazlum milletlerin kaderinin tayin edileceği Türk milletinin çok önemli bir kararı vereceği seçimlerdir. Bir tarafta Türk milletinin yeni yüzyılda açacağı yeni çağı müjdeleyen Cumhur İttifakı, diğer tarafta muhterem genel başkanımızın ifadesiyle zillet ittifakı. Muhterem hemşehrilerim, her şey açık, net. Sahip olmaksızın milletimizin gözü önünde cereyan etmekte. Biz şuna inanıyoruz. Türk milleti feraset sahibidir. Türk milleti en zor şartlarda geleceğine ümitle bakan, ufkunu yırta yırta açan büyük aziz bir milletiz.

MHP Bursa Milletvekili adayı İsmet Büyükataman’ın konuşmasından satır başları;

Yaralarımızın sarıldığı, acılarımızın hafiflediği, yıkılan şehirlerimizin bir an önce ayağa kalktığı bayramlara kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyor ve bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

6 Şubat günü Dünya üzerinde yaşanmış en büyük felaketlerden bir tanesini yaşadık. Art arda yaşadığımız şiddetli depremler büyük yıkımlara sebep olduğu gibi, tarif etmesi güç acılar yaşamamıza sebep oldu.Acılarımız hala tazedir, aklımız deprem bölgelerinde, en önemli gündemimiz 11 ilimizin bir an önce eski günlerine kavuşmasıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm gücüyle, gece gündüz demeden afet bölgelerinin yeniden imar ve ihyası için çalışmaktadır. Depremin yaşandığı bölgelerde ilk etapta barınma ve gıda ihtiyacı ivedi bir şekilde karşılanmış, çadır kentler kurulmuş, hemen ardından konteyner kentler tüm hızıyla kurulmaya başlanmıştır. Mümkün olan en kısa süre içerisinde rağmen hasar tespitleri ve enkaz kaldırma çalışmaları tüm hızıyla devam etmiştir. 1 yıl içerisinde 319 bin konut ve köy evi toplamda ise 650 bin kalıcı konutun yapılacağı hükümet yetkililerimiz tarafından açıklanmıştır. Tüm bu hizmetler Cumhur İttifakı’nın mimarı olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yürütmede sağladığı imkânlarla hızlı bir şekilde yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte de Cumhur İttifakı olarak dur durak bilmeden çalışacağımızdan ve yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

“ÜLKEMİZ CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE İSTİKRARA KAVUŞMUŞTUR”

Türkiye’de çok partili seçimlerin ilk kez yapıldığı 1946 yılından, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçildiği 2018 yılına kadar geçen 72 yılda 51 hükümet kurulmuştur.Bu 72 yılda kurulan darbe hükümetleri, azınlık hükümetleri ve geçici hükümetler yüzünden devletimizin karar alma mekanizması zayıflamış, Türkiye istikrarsız yönetimlere mahkûm edilmiştir.
Yaşanan istikrarsızlıklar neticesinde uzunsoluklu politikalar üretilememiş, ülkemiz kısır siyasi tartışmalara hapsolmuştur.

Türkiye, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmiş, yeni sistem 9 Temmuz 2018 itibariyle de resmen tesis edilmiştir.

Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile istikrara kavuşmuş, içerden ve dışardan gelen tüm tehditlere karşı milli menfaatlerini kararlı bir duruşla korumaya başlamıştır. Bugün Türkiye’nin istikrar ve büyümesine, birlik ve beraberliğine, Güçlü Türkiye hedeflerine karşı kirli bir oyun oynanmaktadır. Ülkemizin milli menfaatlerine düşmanlık eden Türkiye karşıtı bir cephe Zillet Masası etrafında öbekleşmiştir. İradesini yabancı başkentlerin etki ajanlarına teslim eden Zillet İttifakı, uzun tartışmalar ve ABD sokaklarındaki icazet arayışlarının sonunda nihayet adayını belirleyebilmiştir. Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklandığı andan itibaren Zillet İttifakı ortakları birbirlerine ağıza alınmayacak hakaretlerle saldırmışlar ve içinden çıkılmaz bir kaosa düşmüşlerdir. Zillet Masası’nın üzerine terörün gölgesinin düştüğü, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının HDP baskısı altında açıklanmasıyla ortaya çıkmıştır.

“AKŞENER 6’LI MASANIN MİLLET İRADESİNİ TEMSİL ETMEDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİR”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener altılı masanın millet iradesini temsil etmediğini bizzat itiraf etmiştir. Gazi meclisin kürsüsünden etrafa mermi savuracak kadar kontrolünü kaybeden Akşener, masadan bir hışımla kalkmış ancak HDP boyunduruğu altındaki Altılı Masa’ya sığıntı gibi geri dönmüştür. Aday’ın belirlenmesine rağmen Zillet Partileri kavgadan ve kaostan yakasını kurtaramamıştır. Milletvekili aday listelerinde Türkiye Cumhuriyeti karşıtı sicili kabarık isimlerin yer alması Zillet masasında kargaşa ve krizin bitmediğini ve hiçbir zaman da bitmeyeceğini göstermiştir. Zillet İttifakı’nın içinden çıkamadığı kriz ortamı ülkemiz için önerdikleri “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi”n de Türkiye’yi istikrarsızlık ve kaosa mahkûm etme projesi olduğunu açığa çıkarmıştır.

“KILIÇDAROĞLU’NUN ADAY OLDUĞUNU DUYAN FETÖ’CÜLER DÖNÜŞ BİLETLERİNİ ALMIŞ”

Kılıçdaroğlu’nun aday olduğunu duyan FETÖ’cüler dönüş biletlerini almış, PKK terör örgütünün Kandil’deki sözde yöneticileri hiç vakit kaybetmeden desteklerini açıklamışlardır. Zillet İttifakı’nın adayına tek sevinen eli kanlı FETÖ ve PKK militanları olmuştur. Her söyleminde terör örgütlerinin taleplerini ülke gündemine taşımaya çalışan Kılıçdaroğlu’na teröristlerin desteği kesinlikle tesadüf değildir.

Kılıçdaroğlu adaylığı açıklanır açıklanmaz soluğu HDP’nin kapısında almış ve terör partisi ile birçok konuda aynı düşündüklerini ifade etmiştir. Görüşmenin hemen ardından HDP’liler “önümüzdeki dönemin bebek katili Öcalan’ı özgürleştirme” dönemi olacağını açıklamışlar ve “100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’ni değiştireceğiz” diyerek hadlerini aşmışlardır. HDP’nin Cumhuriyetimize düşman, yıkıcı ve bölücü söylemlerine Zillet İttifakı oy kaygısıyla ses çıkarmamıştır. Kemal Kılıçdaroğlu PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye kapalı kapılar ardında hangi sözleri verdiğini açıklamak, ne gibi siyasi şantajlara boyun eğdiğini açıklamak zorundadır.

“TERÖRÜN GÖLGESİ ZİLLET MASASININ ÜZERİNDEDİR”

Görüldüğü üzere; terörün gölgesi Zillet Masası’nın üzerindedir. Zillet Masası Türkiye karşıtı başkentlerin boyunduruğu altındadır. Zillet İttifakı Türkiye karşıtı cephenin kurşun askeridir. Biz Cumhur İttifakı olarak Türkiye Cumhuriyeti üzerine yapılan kirli hesapların farkında ve tam karşısındayız. Ülkemizin hak ettiği refaha ve güvene ulaşması ancak Cumhur İttifakı ile mümkün olacağına inanıyoruz. Biz yerli otomobil diyoruz, onlar Demirtaş diyor. Biz savaş gemisi yapıyoruz, onlar Kavala diyor. Biz SİHA diyoruz, onlar yerel yönetimlere özerklik diyorlar. Biz Büyük ve Güçlü Türkiye Diyoruz, onlar geleceği ipotek edilmiş Türkiye diyorlar. Biz millet iradesi diyoruz, onlar yabancı başkentlerden aferin bekliyorlar. Göründüğü üzere Zillet İttifakı’nın ülkemiz menfaatine olan tek bir söylemi ve icraati yoktur. Zillet İttifakı’nın geldiği nokta tam bir fiyaskodur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği üzere; “Zillet İttifakı Milli Mücadele’de yendiğimiz muhasım odakların istikametindedir.” Cumhur İttifakı ise Türkiye’nin aydınlık geleceği Türk milletinin iradesi ve kararlı duruşudur.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ HAK ETTİĞİ YERE ULAŞACAKTIR”

Yüce Allah’ın izniyle Yeni yüzyıl, Türk ve Türkiye Yüzyılı olacak, Türkiye Cumhuriyeti önümüzdeki asrın parlayan yıldızı olarak dünyada ve bölgemizde hak ettiği yere ulaşacaktır. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden seçilecek, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili sayısını büyük oranda arttırarak meclise girecektir. 14 Mayıs seçimi tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olacak. İçerde ve dışarda pusuda bekleyen Türkiye düşmanlarının hesapları aziz milletimizin iradesiyle bozulacaktır. 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın zaferi milletin zaferi olacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ