Demokrat Zafer

BBP Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı’dan bayram mesaisi

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında ramazan bayramının ilk gününde çalışmalarına devam etti.

28 Dönem BBP Bursa Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, Türkiye’nin ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Sıra Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı bayramın ilk gününde Bursa Milletvekili Adayları, Kemal Akyıldız, M.Erhan Altan , Hasan Uslu ile beraber Emin Balkan’ın Başkanı olduğu Balgöç’ün bayramlaşma törenine katıldı.

Bir ayağım Anadolu’da bir ayağım Balkanlarda

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı,yapmış olduğu konuşmada” Ben kendim  Bursa doğumluyum, anne tarafından Keles  Kozbudaklar Köyü ,babam ise 1951 Bulgaristan Kırcaali doğumludur.

Bir ayağım Anadolu’da bir ayağım Balkanlarda, damadım da eniştem de Rumeli bundan dolayı da balkan camiasının bir ferdi olduğu için de oldukça mutluyum.  Balkan coğrafyası tümm renkleriyle ve tüm özellikleriyle Türkiye Cumhuriyeti devletinin gönül coğrafyasıdır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin güvenlik sınırlarının da Balkanlardan başladığı bir gerçektir.

.Batı Trakya Kosova Arnavutluk, Makedonya ,Bulgaristan ,Bosna-Hersek hülasası bu coğrafya bizim özümüzün büyük Türk milletinin hiçbir zaman vazgeçemeyeceği ve birlikte yaşama iradesine gösterdiğimiz ,hiçbir dönem devletine ,bayrağına ülkesine ve milli ve manevi değerlerine her daim bağlı kaldığını ,bu coğrafyanın Türkiye Cumhuriyeti devletinin aynı zamanda özü dür. .Hiçbir derin güç Gönül coğrafyamız ile bizim aramıza nifak tohumları ekleyemeyecektir; biz daima bir ve beraber olacağız. Konuşmasının sonunda Balgöç Başkanı Prof.Dr. Emin Balkan’a teşekkür eden Alfatlı her zaman balkan coğrafyasının emrindeyim” dedi

Cumhur İttifakı ilk turda işi bitirecek

Ramazan bayramının ilk gününde milletvekili adayları ile AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma törenine de katılan Ekrem Alfatlı bayramlaşma töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı aynı zamanda AK Parti 2.Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Varank ile görüştü.

“Sayın Bakanımız Bursa 2. Bölgeden milletvekili adayı ben de Bursa 1. Bölgeden adayım. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı halkımızın teveccühleri ile seçileceğinden eminiz. Gazi Meclisimizde Cumhur İttifakı partilerinin ve Büyük Birlik Partisi’nin güçlü bir şekilde temsil edileceğini biliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yerli ve milli konularda BBP olarak Cumhur İttifakı ile beraber hareket ettik bundan sonra da etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakan Varank’ta hep beraber tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçtireceğiz dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ