Demokrat Zafer

UMUT YÜREKTE, YÜREK BİRLİKTE DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYORUZ..

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girdiğimiz bu günlerde yepyeni ve tertemiz bir sayfa açmak için ülkemize çöken zifiri karanlığı parlak bir aydınlığa kavuşturmak için vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Talep ve önerilerini özenle dinliyoruz.” sözler saha çalışmalarını Ramazan ayında sıklaştıran CHP & Gelecek Parti Yıldırım İlçe Başkanlıkları adına CHP Örgütü Başkanı Nihat Yeşiltaş’a ait.
Yeşiltaş; “Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı sayın Ercan Sönmez, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte mahallelerimizde kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. Parti projelerimizi anlatıp, ülkemizin sorunları hakkında çözüm önerilerimizi anlattık. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde herkesin kazanacağı bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. 2’ci Bölgede de göreceksiniz milletvekili seçimlerinde tarihi bir rekora imza atacağız!” dedi.
Gelecek Parti İlçe Başkanı Ercan Sönmez; “6’lı Masa’nın ortaya koyduğu hedef doğrultusunda çizdiğimiz istikamette ortaklarımızla birlikte sağlam adımlarla iktidara yürüyoruz. Tek bir amacımız var. Oda 21 yıllık saltanata son vermek. Başaracağız!” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ