Demokrat Zafer

ACILARIN, ÖLÜMLERİN VE ZOR GÜNLERİN GÖLGESİNDE BAYRAM KUTLAMAYA ÇALIŞIYORUZ. UNUTMAYALIM VE UNUTTURMAYALIM.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan bayrama özel bir yazı. Buğday;

Her şeye karşın umutlarımız ve güzel günlere duyduğumuz özlemlerin artık geleceğine olan inancımızla sabrediyor ve dayanışıyoruz.
Bu duyarlılıkta olan tüm dostların, yoldaşların ve canların bayramları bayram olsun.
Bir daha ki bayramlarda çocuklarımızın yüzleri gülse, gençlerimizin umutları artsa, ana babalar başını yerden kaldırıp mutfaklarını istedikleri gibi doldursa, yaşlılar torunlarına harçlık verebilse ve sofralarımız bayram sofrasına yaraşır şekilde donansa.
Çok mu şey istiyoruz????
Hiç lüks ve gösterişi olmayan, şatafatı olmayan, israfı olmayan sadece helal para ile insanca yaşamak ve huzurlu bir bayram geçirmek istiyoruz.
En önemlisi deprem bölgesinde ülkemize ve insanlığa yakışmayan ve hala inanılmaz mağduriyet yaşayan halklarımıza bir özür borcumuz var.
Yüreklerimiz onların acısı ve utancıyla dolu.
Ülkeyi bu acılara muhatap edip hala utanılacak koşullarda yaşatanlar sahte müjdeler verirken oradaki yoksulluk ve haksızlıkları gördükçe canımız yanıp utancımız artıyor.
Tüm mağdurlardan, bu kadar uzun sürede hala çadırsız, tuvaletsiz ve elektriksiz hatta gıdasız kalan tüm insanlardan bizleri affetmelerini istiyor ve özür diliyoruz.
Bayramda bile o felaket bölgelerindeki çocukların, yaşlıların, sakat kalan insanlarımızın yüzlerini güldürmediğimiz için bizlere bayram kutlamak yakışmıyor.
Az kaldı şafak sayıyoruz.
Güzel ve insanlığa yakışan ve saygın yaşamlarda buluşmak üzere Bayramlar Bayram olsun.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ