Demokrat Zafer

Oğan’dan Habererk’e ziyaret

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Habererk’i ziyaret ederek, milliyetçi çizgide yayınlarından dolayı teşekkür etti. Oğan, Türk milliyetçilerinin solun ya da siyasal İslamcıların adayını desteklemek zorunda olmadığını, basın dahil toplumun her kesiminin sorunlarının çözümü için çalışacağını söyledi.

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan OğanHabererk‘i ziyaret etti. Oğan, ziyaretinde Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk’e seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, milliyetçi çizgide yaptıkları yayınlar ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Habererk olarak, Türk milliyetçilerinin sesi olmaya devam edeceklerini vurgulayan İsmail Türk, yerel basın ve internet medyasının sorunlarını dile getirdi. Milliyetçi yayın politikası nedeniyle bugüne kadar bir çok bedel ödediklerini ifade eden Türk, “Özellikle ülkücü gazetecileri, gazeteci saymayan Türk Milliyetçi zeminindeki şikayetlerimizi biliyorsunuz. Yazanımızın, çizenimizin, sanatçımızın aydınımızın çoğalmasının yolu onlara değer vermekten geçiyor. Siz de bunu fazlasıyla yaptığınız için hem tebrik ediyorum, hem teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi şereflendirdi. Uzun yıllardır birbirini tanıyan ve aynı ideale yürüyen insanlarınız. İmza kampanyasında sizin için çalıştık, adaylığınızda da çalışacağım. Oyumu vereceğimi de ittifaklar oluşmadan ilan etmiştim. Doğru yaptığımı görüyorum. Ülkücülerin kalbinde çok kısa sürede inanılmaz yer ettiniz. Türk milletinin tümünün kalbinde yer ettiniz. Daha güzel şeylere vesile olacağınıza eminim. İnternet medyasının ve yerel basının çok ciddi sorunları var. Bir korku iklimi oluşturulmuş. Türk milletini doğru ve gerçek haberlerle buluşturduğunuzda gözaltına alınıyorsunuz, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. İnşallah bu bedeller Türk milletini  yarınlara aydınlağa götürür” dedi.

Habererk’in yıllardır kesintisiz olarak ülkücü ve milliyetçi camianın en önemli haber kaynaklarından biri olduğunu belirterek, milliyetçi gazeteciler başta olmak üzere basının sorunlarını yakından takip ettiğini dile getiren Oğan da kendilerine nefes olan medyaya teşekkür etti.

 

 

Oğan, “Sizin de ifade ettiğiniz gibi yerel medya hem zor durumda, hem de baskı altındadır. İnşallah bizim Cumhurbaşkanlığımızda yerel medyanın önemini çok yakından bilen birisiyim. Çünkü ulusal ve kartel medyayı hükümet çok kolay dizginliyor. Böyle durumlarda internet medyası ve özellikle Türk milliyetçisi ülkücü hassasiyetle yayın yapan medya bize nefes oluyor. Siz de bu anlamda seçim sürecinde bize nefes oluyorsunuz. Sizin vasıtanızla Türk milliyetçilerine, ülkücü camiaya buradan hem imza destekleri için teşekkür ediyorum, hem de artık Türk milliyetçilerin, ülkücülerin bir adayı olduğunu, solun ya da siyasal İslamcıların adayını desteklemek zorunda olmadığını söylemek istiyorum. Parti bazında arkadaşlarımızın tercihlerine saygı duymakla beraber Ata İttifakı ve onun adayını destekleme noktasında Türk milliyetçilerinin ve ülkücülerin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ