Demokrat Zafer

GÖKHAN TÜRKMEN’den sosyal sorumluk projesi ‘ELİF’, depremzede Elif’e şarkı | tüm gelir 4.ve 5. orman projesine

30 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen İzmir Depreminde, depremin 65. Saatinde enkazdan bir itfaiyecinin parmağına tutunarak umutları arttıran 3 yaşındaki Elif için bestelenmiştir.

Üretmeye ve farkındalık yaratmaya devam eden Gökhan Türkmen’in enstrümantel formundaki yeni teklisi ‘Elif’ Gtr Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda 31 Mart Cuma günü yayında.

Elif’in bestesi Gökhan Türkmen, düzenlemesi ve kompozisyonu Serkan Emre Çiftçi imzası taşıyor. Yeni teklide Türkmen’e; Tunç ÇakırFeryin KayaBurak IrmakAlper Anık gibi başarılı müzisyenler eşlik etti.

Şarkının video klibi Şile’de Murat Joker yönetmenliğinde çekildi. Video klipte, aktivist ve koreograf Dicle Doğan‘kaygan ve kırılgan zeminlerin naif güçlü çocuklarıyız’ diye tanımladığı performansıyla yer aldı.

Elif’in tüm geliri 4. ve 5. Orman projesine

Elif, Gökhan Türkmen’in kalbinde hissettiği derin üzüntünün eseri. Elif’in dijital platformlardan elde edilecek tüm geliri Gökhan Türkmen’in Ege Orman Vakfı İşbirliğiyle hazırlıklarına başlanan müzisyen abisi Sami Anık adına 4. Orman projesine ve eş zamanlı 5. orman projesine aktarılıyor.

Hayatla bağlarını koparmayan, doğayla bir arada yaşamaya özen gösteren, insanın verdiği zorlu mücadeleleri şarkıları aracılığı ile aktaran Gökhan Türkmen, bir baba olarak Elif’te derinlerde yaşadıklarını melodiler vasıtasıyla aktardı.

Dicle Doğan hakkında:

Bağımsız koreograf, performans sanatçısı, aktivist. Uzun yıllardır hac yollarında ülkeler arası yürüyerek seyahat ediyor. Bu yerkürede toplamda 4270 km adımlamıştır.

Elif künye

Music: Gökhan Türkmen

Arrangement- Composition- Trumpet: Serkan Emre Çiftçi

Drum- Percussion: Tunç Çakır

Bass: Feryin Kaya

Acoustic Guitar – Lap Steel Guitar: Alper Anık

Piano- Synthesizer: Burak Irmak

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ