Demokrat Zafer

İYİ PARTİ ORHANGAZİ ÖN SEÇİME DAVET

25 Ekim 2017’de Cesurlar Hareketi Lideri Sn. Meral Akşener “Tanıştırayım Demokrasi” sözleri ile yola çıkan İYİ Parti, kurulduğu günden itibaren tabandan tavana her kademede demokrasi ile hareket etmektedir.
Bu kapsamda 14 Mayıs ta yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde Demokrasinin gereği olarak, milletvekili listelerini belirlemek üzere üye bazlı ÖN SEÇİM çalışmamız 2 Nisan Pazar günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Camikebir mah. İbrahim Önal cad. SALON KARACA da yapılacaktır.
İYİ Parti Bursa 2. Bölge milletvekili aday adaylarımız 2 Nisan Pazar gününe kadar her akşam Orhangazi İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek kıymetli dava arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız ve değerli hemşehrilerimiz ile buluşacaklardır.


Üyelerinin iradesine güvenen ve saygı duyan başta Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere tüm İYİ Parti teşkilatları olarak demokrasi şölenini hayatın her alanına yaygınlaştırmaya söz verdik.
14 Mayıs seçimleriyle birlikte devr-i iktidarımızda, daha vizyoner, daha liyakatli ve her alanda, hukukta, eğitimde, alt yapıda, tarımda, sanayide çözüm odaklı kadroların yönetimiyle daha İYİ BİR TÜRKİYE için var gücümüzle çalışıyoruz…
TARİH YAZACAĞIZ. BİRLİKTE KAZANACAĞIZ #AzKaldı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ