Demokrat Zafer

Bursa Çimento bayileri ile bir araya geldi

  • Çimento sektörünün lider kuruluşu Bursa Çimento, ‘en önemli çözüm ortağı’ olarak gördüğü bayileri ile bir araya geldi. Bayilere Bursa Çimento’nun 2022 yılı değerlendirmesi yapılırken, gelecek hedefleri ve yeni yatırım hakkında bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca Strateji Uzmanı, Gazeteci Metehan Demir ile Ekonomist Doç. Dr. Levent Yılmaz da dünya ve ülke gündemine dair paylaşımlarda bulundu.

Sektöründe kaliteli çalışmalara imza atan Bursa Çimento, bayileriyle bir araya geldi. Programda 2022 yılı değerlendirilmesi ve 2023 yılı hedefleriyle birlikte, gelecek planlamaları masaya yatırıldı.

Almira Otel’de gerçekleştirilen bayi toplantısında konuşan Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, katılımcıları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nemli, Bursa Çimento’nun büyüme ve gelişim sürecinde, geniş bayi ağlarının büyük katkısı olduğunu ifade ederek, “Her birinize göstermiş olduğunuz başarılı performanslardan dolayı teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte büyüme yolculuğumuza devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Tüm paydaşlarıyla el ele vererek, geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceklerini belirten Nemli, daha çok ve daha verimli çalışarak hedeflerine doğru yol alacaklarını kaydetti.

Ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz

Toplantıda 2023 yılı hedefleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Nemli, mevcut fabrikalarında çevre ve teknolojiye yönelik yatırım için düğmeye bastıklarını söyledi. Nemli, ‘Sürdürülebilir Gelecek İçin Yenilenen Bursa Çimento’ sloganı ile hayata geçirecekleri yeni yatırımla birlikte, tesiste kalorifik tüketimin düşerken enerji tüketiminin de azalacağını dile getirerek, “Aynı zamanda %10 daha az elektrik tüketimi, %35 daha az yanma kaynaklı CO2 emisyonu, %10 daha az doğal hammadde kullanımı ve daha az su tüketimi, %50 daha az baca sayısı, %40 daha az NOX emisyonu, %25 daha az çevresel toz emisyonu olacak. Kullanılacak son teknoloji makine ve yazılım parkı ile dijital dönüşüm konusunda sektörümüzde öncü bir konuma yükseleceğiz. Yeni yatırımımızla birlikte dünyadaki en iyi teknolojileri kullanacağız. Sektörümüzde örnek bir fabrika olarak, doğduğumuz kentimize ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Programda Strateji Uzmanı, Gazeteci Metehan Demir ile Ekonomist Doç. Dr. Levent Yılmaz da ülke ve dünya gündemine dair analizlerde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ