Demokrat Zafer

NEDEN ERKAN TRÜKTEN’İN CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI DESTEKLENMELİ.

Köşe yazarı Murat Koç kaleme aldığı yazıda “Cumhurbaşkanı Adayı Kriterlerinde Belirleyici Özellikler” üzerinden kurduğu tespiti okurlarla paylaştı. İşte o yazı;

“Ey eski çağların o cihangir Asya ordularının kahraman askerlerinin torunları olan muhterem din kardeşlerim..!

Yıllardır yattığınız, uyuduğunuz yeter, artık UYANINIZ..

Yoksa Dünyada ve Türkiye’mizde bunca büyük hadiseler olmuş ve hala oluyorken, hakikate karşı gözlerinizi kapatıp gaflet içerisinde yatmakla ve bu şekilde yaşamaya çalışmakla çok yakın bir tarihte, belki hiç görülmemiş bir vahşet ve dehşet ile yüzleşecek ve içine düştüğünüz GAFLET sizi esir alıp, bütün bir hayatınızı ve mevcut düzeninizi tarumar edip sizi perişan edecektir.

Eski günlerinizi dahi mum ile arar olacaksınız..

Ey bu ülkenin ve milletin insaflı, vatansever evlatları…

Küreselci çete ve işbirlikçileri tarafından tüm dünya ve insanlığa dayatılan Mülkiyetsiz, Nakitsiz, Cinsiyetsiz bir toplum olmamak için, İNSAN FITRATINDA kalabilmek ve İNSANCA yaşayabilmek için, Özgürlüklerinizi vermemek, çaldırmamak ve gelmekte olan yeni tehlikeler; Karbon ayak izi ve vergisi, Yapay et dayatması, Paris iklim antlaşması, Küresel ajanda 2030 yeni dünya düzeni ve tek dünya devleti gibi yeni yalan ve tüm insanlığa kurulan tuzaklara karşı, işte tüm bunlara en başında ve en sert tepkiyi vermiş ve bu işe hayatını adamış olan Erkan Trükten beyefendiye şimdi destek olma zamanıdır..

Onun Cumhurbaşkanlığı ADAYLIĞI İÇİN İMZA verme zamanıdır..!

Bu zamana kadar yapılan, ülkemizde de yapılan, BELKİDE bilerek, isteyerek yapılan tüm yanlışların MEYDANLARDA ve TELEVİZYONLARDA SEÇİM ZAMANINA KADAR haykırılması ve hala uyuyanların ise inşaAllah uyandırılması için Erkan bey’e zemin hazırlama ve böylece görevinizi ve de sorumluluğunuzu yapma zamanıdır…

Ey Kardeşlerim…
“Erkan Trükten için İmza vermek demek ONA OY VERMEK DEMEK DEĞİLDİR..!” Kesinlikle bu demek değildir..
Siz oyunuzu seçim zamanı yine gidip istediğiniz yere yada kişiye verebilirsiniz.

FAKAT, Karbon ayak izine, zorunlu aşılamaya, Bill Gates’in yapay et projesine, eşcinsel LGBT derneklerine hayır diyen, dahası söylediği bir çok şey de ve öngörüsünde haklı çıkan, analiz ve tespitlerinde ise şaşırtıcı şekilde çok yüksek bir isabet oranı sağlayan ve hepimizin yaşadığı ama bugün artık her aşamasıyla deşifre olmuş ve çökmüş olan malum Covid ve Pandemi sahtekarlığı döneminde, işte o acayip ve dünya tarihinde bu çapta hiç yaşanmamış, zulüm ve zorluklarla dolu o günlerde, meydanlara çıkıp hedef olma pahasına herkesin hakkını savunan ve şu necip milletimiz, o malum küresel çetenin politikalarına karşı köle olmasın diye, tuzağa düşmesin diye var gücüyle mücadele eden ve bütün imkansızlıklarına rağmen yılmayan ve savaşan, bu yola kendini adayan, bir çoğunuzun uyanmasına ve kurtulmasına vesile olan, bizlerin annesi, babası, çocukları, sevdikleri yan etkiden dolayı ölmesin diye, kobay olarak kullanılmasın diye büyük bir mücadeleye girişen, işte sırf bu yol ve mücadele yüzünden mevcut konum ve kazanımlarını dahi riske eden, bu yolda sürekli davetler aldığı ve katıldığı medyadan dahi dışlanan, görmezden gelinen ama HAK bir yoldan yine dönmeyen ve milletin uyanması ve kurtulması için mücadele eden bir adama işte tam da şimdi destek olma zamanır..!

Bunu vatanımız, milletimiz, sevdiklerimiz, Hak ve Hakikat namına yapacağız, neslimizin ve milletimizin ve de Türkiyemizin sağlıklı bir geleceği, yarınları olsun diye yapacağız.

Ey bu vatanın HAKKA ve Hakikate fıtraten taraftar evlatları;

Hem bizlere ne olmuş ki çalmamış, aldatmamış ve dahası asıl konuşulması gereken günlerde herkes susarken konuşmuş, birilerinin tepki vermeye ve iki çift laf etmeye bile korkarken kendisi en ön safta mücadele etmiş, savaşmış, bu süreçte bir çok dava açmış, mitingler yapmış, milleti bilinçlendirmiş, covid ve aşı ve diğer pek çok küresel yalanı ve sahtekarlığı pek çok bilgi ve belgelerle çürütmüş, yüzbinlerce insanın tuzağa düşmesine engel olmuş, onların hayatlarının ve sağlıklarının korunmasına vesile olmuş ve bu arada Hakkı savunmaktan ve haykırmaktan da asla geri adım atmamış, bir gram geri durmamış birine destek vermeyecekmişiz..?

Söyleyin lütfen, bize ne olmuş..? Bizler müslüman değil miyiz..? Bizler HAK ve hakikat ehli değil miyiz..?

Doğrulara DOĞRU yanlışlara ise YANLIŞ demek ve hak edene HAKETTİĞİ DEĞERİ VERMEK, millet ve ümmet için mücadele edenleri, savaşanları, o en zor günlerde ortaya çıkıp bizlerin hakkını-hukukunu koruyanları muhafaza etmek, onlara vefa göstermek, nankörlük etmemek en çok bizlere yakışmaz mı..? Söyleyin lütfen kardeşlerim..?

Ve ey pandemi dönemindeki yalanlar ve dolanlar ile işleri bozulan, iflas eden, yapılan aşılardan sonra ise hasta olan, vücut kimyası bozulan ve “ben artık eski ben değilim..” diyen arkadaşım, kardeşim, bacım, abim sana da sesleniyorum sende dinle..!

İşte tüm bunlar için, sana ve sevdiklerine yapılan tüm bu eziyetler için HALA SESSİZ Mİ KALACAKSIN, SUSACAK MISIN..?

İstemez misin ki tüm bu yaşananları, yapılan haksızlıkları, zorbalıkları, söylenen yalanları seçim zamanına kadar en gür ses ile Erkan Trükten dile getirsin..?

İstemez misin ki Erkan bey bu süre içerisinde sahada ki sesimiz ve temsilcimiz olsun..?

İstemez misin ki tüm bu olanları, yapılan haksızlıkları seçim zamanına kadar dile getirip, haykırıp hep birlikte hesabını soralım..?

Sonra seçim zamanı sen yine kimi beğeniyorsan oyunu git ona ver.. Ama önce yapılan yanışları bir haykıralım, HALA uyuyanları ise uyandıralım..

Unutma ki bütün uyuyanları uyandırmak için bazen bir tek UYANIK yeter..!

Ve Erkan bey bunun için çok ehil bir insan, bunu çoktan ispat etti..

Ey HAK ve hakikat ehli kardeşlerim..! Ey bu vatanın insaflı, samimi ve niyeti halis evlatları, babaları, anneleri..!

Bu necip millete ve masum halka faşistçe aşı zorbalığı yapanlara ve daha fazlasını yapacağını söyleyen muhalefete hesap sormayalım mı..?

Denek yapılan o 1 aylık masum, mazlum ve savunmasız bebeklerin hesabını sormayacak mıyız..?
O deneysel sıvılar ve ilaçlardan sonra ölenler, sağlığını kaybedenler için, milleti HES koduna mahkum edenlere hesap sormayacak mıyız..?

Ey Kardeşlerim…
İnsanlara haksız ve hukuksuz şekilde hayatı dar eden o aşı zorbalığına bir daha maruz kalmamak için ve o plandemiyi hukuksuzca tetikleyen doktorlar çetesinin yargılanması ve hesap vermesi için artık FIRSAT sizinde elinizde, fırsat ayağınıza kadar geldi…
Bunu bilmiyordum, görmemiştim, duymamıştım diyemezsiniz…

İşte bu büyük fırsatı kaçıracak mısınız..?

Yoksa çeşitli gerekçe ve bahanelerin arkasına sığınıp yapmanız gerekeni yine yapmayacak mısınız..?

Kardeşlerim, Vakit geldi.. 100.000 imza fırsatı ve kozu elinizde..!

100.000 imza ve Erkan Trükten’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı demek; Plandemi karşıtlarının gücünün göstermesi bakımından gerçekten bulunmaz bir fırsattır, bir nimettir..!
Bunu fark edin.

Güce tapanlar yada güce teslim olanlar ile Hakkı üstün tutanların bu en önemli yol ayırımında desteğinizi mutlaka bekliyoruz.. Hem bize ne olmuş ki davam HAK, Hakikat, Adalet, Hukuk, İnsanca Yaşamak ve Özgürlük diyenlere ve şeytanın ve deccalizmin projelerine DUR diyip şiddetli bir itiraz edip karşı koyanlara bizler destek olmayacak mışız..?

Bizlere böyle ne olmuş..?
Bizler, bu millete KÖPEK GİBİ AŞI OLACAKSINIZ denilirken susanlara karşı eğer bu gün sesimizi çıkartmaz, gücümüzü göstermez isek korkarım ki Türk milleti bu tepkisizliği ile kendi elleri ile hak etmiş olacağı ama çok ağır bir akıbeti yaşayacak..

İşte o zaman her şey için çoook geç olacak, geri dönülemez bir yola girilmiş olunacak…

Ey kardeşlerim..!
Çocuklar zehirlenmesin, denek olmasın, sevdiklerimiz deneysel aşı ve ilaçlardan ölmesin diye programlar, mitingler yapıp davalar açan, kitap ve makaleler yazan, yüzlerce video çeken ve daha kötü şeyler yaşamamamız için yırtınan bir adamı şimdi yalnız mı bırakacağız..?

VEFA göstermeyecek miyiz..? Bizler bu kadar UMURSUZ ve SORUMSUZ insanlarmıyız ki tüm bunlara kayıtsız kalacağız..?

İşte, elimizde artık tarihi bir fırsat var.. Malum küresel çetenin ve onlarla işbirliği içinde olanların faşist ve insanlík dışı pandemi politikalarını ve hala da artmaya devam eden aşı yan etki ve yaralanmalarını dile getirmenin, haykırmanín tam zamanıdır..

Tüm Dünya tarihinde belki ilk defa, bölgesel bir tehdit olmayıp KÜRESEL ÇAPTA ve BÜTÜN BİR İNSANLIĞA KAST ETMİŞ OLANLARIN, İFSAD İÇİN, insanlığa karşı oynadığı bu çirkin oyununu bozmak için BİR OLMAK ve BİRLİK OLMAK zorundayız ve şimdi bunun tam zamanıdır..!

Belki ikinci bir fırsatımız dahi olmayacak… Eğer bu tarihi fırsatı kaçırır ve gücümü göstermez isek İKİNCİ BİR FIRSATIMIZ DAHİ OLMAYACAK..!

HEP BİRLİKTE BAŞARMAK ve BU OYUNU BOZMAK ZORUNDAYIZ..

İşte bu yüzden kardeşlerim, 22-27 Mart tarihleri arasında ikâmetinizin olduğu İLÇE SEÇİM KURULLARINA lütfen kimliğiniz ile gidin ve imzanızı verin…

Sadece 5-10 dakikanızı alacaktır.. Hatta 3 gün geçti bile.. Çarşamba günü süreç başladı..

Biliyorum çoğunuzun haberi bile olmadı ama artık işte haberiniz var..

Mazeretleri, gerekçeleri şimdi bir kenara bırakma ve hemen imza vermeye koşma zamanıdır..

İşlerinizi erteleyin kardeşlerim, önceliklerinizi değiştirin kardeşlerim ama bu tarihi fırsatı sakın kaçırmayın..

27 mart pazartesi günü son gün…

Evet kardeşlerim şimdi söyleyin lütfen, “Önce HAK” diyen ve her türlü küresel oyunlara karşı insanlığın uyanışı için mücadele eden cesur yürekli ama naif kalpli Erkan Trükten beye destek olmayacak mısınız..?

Beklentim şudur; Sizden biri olan, halktan biri gibi yaşayan, halktan biri gibi gezen, gidip gelen, hiç bir torpili olmayan, bizden biri olan ama o Plandemi günlerinde yanımızda olan, o pandemi yalanında bizim için, HAK ve Hakikat için mücadele eden, canla başla çalışan, pandemi yalanını bir çok bilgi, belge ve delillerler ile çökerten, deşifre eden sayın Erkan Trükten’in cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklemenizdir..!

Desteğinizi bilhassa bekliyoruz. Çünkü biz ANCAK BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ve BİRLİKTE bir anlam ifade ediyoruz..

Bölünürsek gücümüz kırılır.

Unutmayın ittifakta, ittihatta, dayanışmada GÜÇ, KUVVET vardır.. Caydırıcılık vardır..

Kardeşlerim.. Gelinen noktada artık maalesef ki 2 temel cephe oluşmuş durumdadır..
1-) Küreselcilerin emirlerini yerine getiren siyasi partiler ve kişiler..
2-) Küreselcilere rest çekenler..! Kısaca HAKK ve Hakikat ehli insanlar, İYİLER ORDUSU ve DİĞERLERİ…

İşte bu sebeple Erkan TRÜKTEN’in Cumhurbaşkanlığı Adaylığı için imzanızı rica ediyoruz.. Ve vakit çok az.. Unutmayın 27 Mart pazartesi son gün..

KARAR SİZİN..!
Ya hep birlikte bir güç oluşturarak özgürlüklerimizi geri alacağız ya da bizlere KOYUN muamelesi yapılmaya, PARYA muamelesi yapılmaya devam edilecek..!

Ve dünya nüfusunu 500 milyona indirmek isteyen o küresel efendilerin kölesi olmamız istenecek, seçim tamamen sizlere ait.

Kardeşlerim.. Sakın hakikati ıskalamayın zira derdimiz kesinlikle OY filan değildir..!

Bunu, bu detayı lütfen ANLAMAYA, fark etmeye çalışın..!

Oyunuzu gidip istediğiniz yere, kimi beğeniyorsanız yada kime inanıyorsanız ona verebilirsiniz.. Bunda hiç bir sorun yok.. Mesele insanlık ve özgürlük için gidip İMZANIZI KOYMANIZDIR..!

Eğer bizler uyumaya devam edersek çok yakında Kurban için kesecek hayvan bile kalmayacak..

Çünkü yapay et projesi gelmek üzere.. Covid yalanı ile yaptıklarını şimdi hayvanlar için yapmaya çalışıyorlar.. Hatta çoktan başladılar ve epeyde yol aldılar..

Özetle; Geçen o dehşetli günlerde herkes 3 maymunu oynarken doğruları konuşan ve haykıran bu adama sırtınızı dönmeyiniz, bu size yakışmaz, bu.milletd yakışmaz..!

Hz. İbrahim hikayesinde karıncanın ateşe taşıdığı o bir damla su misali şimdi, TAMDA ŞİMDİ en azından TARAFINIZI belli ediniz..

Hz. Adem ve soyunun, şeytan ve işbirlikçileri ile olan bu son savaşında tarafınızı belli ediniz..

Birlikten güç doğar..! Şimdi ittifak etme ve HAKK’ı haykırma, doğruları konuşma, daha kötü bir gidişata DUR DEME zamanıdır..!

Korkarım ki ikinci bir şansımız olmayacak..

Beterin beteri olduğunu sakın unutmayınız… Daha beter günler geliyor, sizi uyarıyorum… Maalesef sizi uyutuyorlar.. Kimlerin uyuttuğunu iyi biliyorsunuz….!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ