Demokrat Zafer

Hürriyet köylüleri: İmzalarımız Perinçek’e

Tapulu toprakları Bütünşehir Yasası’yla Karacabey Belediyesi tarafından satılan Bursa Hürriyet köylüleri, “İmzamız Perinçek’e!” dedi.

Toprakları Bütünşehir yasasıyla Karacabey Belediyesi tarafından satılan Bursa Hürriyet köylüleri, Doğu Perinçek’e Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek vereceklerini açıkladılar.

Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği Denetim Kurulu Üyesi Bayram Efe, “Genel Başkanımız birçok mazlumun yanında olmuştur. Cumhurbaşkanlığı, genel başkanımıza yakışacaktır. Perinçek, yumruğu masaya vurmasını bilen bir siyasetçi. Türkiye’ye fayda getirecektir. Cumhurbaşkanımız Doğu Perinçek olacaktır.” diye konuştu.

Köylülerden Şaban Semerci de “Doğu Perinçek, Atatürkçü, cumhuriyetçi, laik bir siyasetçi. Hürriyet köylüleri olarak Perinçek’in Cumhurbaşkanı olmasını isteriz. Hürriyet köylüleri olarak imza vereceğiz. Keşke bütün siyasetçiler Perinçek gibi olabilse.” dedi.

BÜTÜNŞEHİR YASASI KALKACAK

Tapulu arazileri, Bütünşehir yasasıyla satılan ve her yerde topraklarını savunan Hürriyet köylüleri, geçen hafta Cumhurbaşkanı Adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile görüştü.

Köylüler son olarak verimli arazilerinden geçirilmek istenen tren yoluna karşı mücadele başlattı. Hürriyet köylüleri, “Çocukluğumuzu vererek bu arazileri kazandık.” diyerek tehditlere boyun eğmeyeceklerini belirttiler. Perinçek de mücadeleyi köylülerle sürdürecekleri sözünü verdi, “Meclis’e sizler, üretenler lazımsınız. Bütünşehir Yasası kalkacak.” diye konuştu.

MÜCADELEYİ VATAN PARTİSİ’YLE SÜRDÜRECEĞİZ

Köylüler, şöyle konuştu: “Kendimizi yuvamızda hissediyoruz. Davayı bizimle sürdürüyorsunuz. Bursa’nın milletvekilleri sorunu çözeceklerini söylediler. Ama şimdi telefonlara bakmaz oldular. Biz Vatan Partisi ile bu haksızlığa direneceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ