Demokrat Zafer

Şahin; Önce insan sonra millet

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı açıklamaları tüm hızıyla devam ediyor. Uzm. Dr. Evren Şahin İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Haber: Ebru Taşdemir   enbursa.com

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da da milletvekili aday adayları belli olmaya başladı. İYİ Parti Bursa’da peş peşe milletvekili aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Uzm. Dr. Evren Şahin de Yİ Parti Bursa İl Binası’nda milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Uzm. Dr. Evren Şahin’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hasanoğlu, ‘İYİ Parti teşkilatları olarak gerçekten çok farklı duygularla, çok iyi günler yaşıyoruz ve partimizin adı gibi gerçekten 14 Mayıs’ta Türkiye’yi İYİ’lerin kucaklaması için iyi duygularla hep bir aradayız. Bugün 4. aday adaylığı açıklamamız ve gerçekten her aday adaylığı açıklamamızda aynı şevk, aynı mutluluk, aynı coşkuyu yaşıyoruz. Ben öncelikle hepinize bu katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Meslektaşım Evren hanımı da tebrik ediyor, çıktığı bu yolda kendisi adına partimiz adına da hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

‘ÖNCE İNSAN, SONRA MİLLET VE DAİMA MEMLEKET’

Uzm. Dr. Evren Şahin’in açıklamalarının satır başı şu şekilde;

“İnsan, evlat, anne, eş, hayvansever, işine aşık, memleketli olduğum Türkiye’nin her bir ferdi gibi ülkesi için çalışan bir doktorum.
“Önce İnsan, Sonra Millet ve Daima Memleket…” düsturuna bağlı kalarak, yıllarca hakkını savunan, bazen de hak ettiğine kavuşamayan ama her zaman
hakkını hak ederek kazanan bir kadınım.
Bu ülke için; peşine düşeceklerim, ardını bırakmayacaklarım, sonuçlarını görünceye dek çaba harcayacağım nefesim var.
Bu topraklarda yaşayan her bir bireyin insanca, adil, eşit, mutlu, huzurlu ve en önemlisi umutla yaşaması için hakkını savunacak gücüm var”

‘ENGELSİZ BİR TÜRKİYE İÇİN SAVAŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM’

Konuşmasını sürdüren Şahin, “Memleketimin evlatları için eğitimde yüksek standartlarda fırsat eşitliğini savunuyorum. Çünkü çocuklarımız bunu hak ediyor. Sürdürülebilir tarım ve hayvancılık politikalarıyla memleketin her köşesinin tekrar, üreten topraklar ve topluma dönüşeceğini savunuyorum. Çünkü milletçe bunu hak ediyoruz. Bu ülkede kadın olmanın zorluğunu yaşamış, ön yargıları kırmak için zaman harcamış memleketimin kadınlarından biriyim. Bu zorlukları aşmak, kadın ve kız çocuklar üzerindeki hem fiziksel hem de psikolojik eril şiddeti önlemek benim bu ülkeye borcumdur. Kadınlarla ilgili eşit iş, eşit ücret, eşit haklar konusunda var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Çünkü kadınlar olarak bunu hak ediyoruz. En temel insani hak olan beslenme ihtiyacının bile sağlanamıyor olmasını reddediyorum. Hem doktor hem de anne bilinciyle bu konu hakkında çalışmalar yapacağıma söz veriyorum. Çünkü 85 milyon bunu hak ediyoruz. Engelsiz bir Türkiye için savaşacağıma söz veriyorum.Çünkü hepimiz engelsiz yaşamayı hak ediyoruz. Depreme ve diğer doğal afetlere dirençli inşa edilmiş kentlerde, güvenle yaşamayı talep ediyorum. Bir kez daha söylüyorum, deprem ve doğal afetlerle ilgili planlamalardaki hukuksuzluğun peşini bırakmayacağım.Çünkü hepimiz bunu hak ediyoruz. Sadece 85 milyon insanla değil, tüm canlılarımızla iyi yaşamayı hak ediyoruz. Koşulsuz, tarafsız ve adil çalışan yasama-yürütme-yargı çarkının yeniden güvenilir hale gelmesinin savaşçısı olacağıma söz veriyorum.
Çünkü, adaletle yaşamayı hepimiz hak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ