Demokrat Zafer

Aksoy; “Bir göçmen tarafından yaptırılacak suikast ülkede kaosa yol açacaktı”

Medya Ankara’da yayınlanan Erdem Yeşer ile Sıcak Gündem programının konuğu olan siyaset Bilimci Mehmet Emir Aksoy, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yapılması planlanan suikast planlarının detaylarını anlattı

Türk siyasetinde gelinen noktayı değerlendiren  Siyaset Bilimci Mehmet Emir Aksoy, önemli bir isimden aldığı telefon ve sonrasında yaşananlar hakkında konuştu.

Ülke gündemine dair yaptığı yorumlarla izleyicinin ilgisini toplayan Mehmet Emir Aksoy, tanınmış bir siyasetçiye yapılması planlanan bir suikast ile ülkenin karıştırılmak istendiğini belirtti.

Yaptığı telefon görüşmesinde aldığı bilgileri teyit ettiğini ve muhataplarına ilettiğini belirten Aksoy, “ Türkiye‘de ünlü bir mafya grubu tarafından sayın Özdağ’a bir suikast planı yapıldı, plan iki aşamadan oluşuyordu, ikinci aşama bir göçmen tarafından yaptırılacak suikast ülkede kaosa yol açacaktı” ifadelerini kullandı.

Sunucunun bu suikast kime yarar sorusu üzerine ” Türkiye’ye yaramaz, bu seçim süresince bir tek vatandaşımızın burnunun dahi kanaması ülke demokrasimize zarar verir” şeklinde konuştu.

Bu bilgileri ilk defa ekranlarda konuştuğunu belirten Aksoy, aracılar vasıtasıyla Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a konuyu ilettiklerini “kendisinin de bu konudan haberdar olduklarını öğrendik” dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ