Demokrat Zafer

ZAFER GEMLİK; Türk Askerine, Türk Polisine, Türk Jandarmasına Kurşun Sıkan Alçaklarla El Sıkışanlar, Bu Kapıdan, Bu İttifaktan Asla İçeri Giremeyecekler!”

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi ittifak yaptı. İttifakta yer alan ancak Cumhurbaşkanı adayı çıkarmanın muhalefette bölünmeye neden olacağını açıklayan Doğru Parti, ittifaktan ayrıldı.

Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde yaptığı konuşmada, “Her iki ittifak da Cumhuriyetimizin kuruluş öncesinde 1921 Anayasası’ndan yola çıkacağız diyerek, 1924’te Gazi Mustafa Kemal tarafından inşa edilen devleti yeniden kuracaklarını ifade ediyorlar” dedi.

Zafer Partisi lideri Özdağ; “İşte bu ortamda Ata İttifakı’nda bir araya gelen bizler, Cumhuriyetin kuruluş felsefesi üzerinde ilerlemek için yola çıktık. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir üniter devlet olduğundan hareketle asla taviz vermeyeceğiz. Türkiye’nin tarikat ve cemaatler arasından paylaştırılan kurumları iktidarımızda geri vereceğiz. Soygun ve talan düzenini durduracağımıza, suçlulardan hesap soracağımıza dair sözümüzü veriyoruz. 14 Mayıs’a kadar büyük bir mücadeleyi hep birlikte vereceğiz” diye konuştu.

Görüşlerini belirten Zafer Parti Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı; “Türkiye Cumhuriyeti Amerika’dan alınan icazetlerle değil, Alper Tunga’dan Metehan’a, Alparslan’dan Fatih’e ve Atatürk’e uzanan büyük tarihi birikimden alınan feyizle Türk’ler tarafından Türk için ,Türk’ün yüksek yararı için yönetilmelidir. Türkçülük; Türk milletine kayıtsız şartsız duyulan sevgi ve sadakattir.
Sadakati Türk milletine olmayanlar, Türkçülüğü bölücülük zannederler.

“Biz Türklüğü liberallerin ve siyasal islamcıların anladığı gibi ırkçılık kavramıyla anlayıp izah etmiyoruz. Biz meseleyi kültür meselesi, tarih meselesi, şuur meselesi olarak görüyoruz “ der Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ . Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına girdiğimiz bugünlerde yaşanılan ekonomik sıkıntılar, felaketler neticesinde oluşan ve hızla büyüyen bir dip dalga Türk siyasi hayatını derinden etkileyecek. Ne Cumhur ne de Millet İttifakına vatandaşlarımızı mecbur kılmayacak yepyeni bir ittifak dalgası . Bu dalga Cumhuriyet değerlerini korumaya yönelik ama rengini Milliyetçilikten, Vatan, Bayrak sevgisinden alan bir dalga.. Biz Zafer Partisi olarak İttihat Terakki, Kuvayi Milliye ve tam olarak Atatürk’ün olduğu taraftayız. Cumhuriyet’in yüzüncü yılında bu dalgayı büyütmek; Cumhuriyet’i hukuk devleti ekseninde, milli kimlik ve milli bütünlük içinde gerçek demokrasiyle taçlandırmak sadece ve sadece biz Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçilerinin elinde ve işte tam da bu yüzden “Ata İttifakı “ bugün Genel Başkanımız Prof Dr Ümit Özdağ Önderliğinde kuruldu. Ve Genel Başkanımızın da dediği gibi “ Zafer Partisi diğer siyasi partilere sığınmacılar başta olmak üzere nasıl bir çok şeyi öğretti ise Türk milliyetçilerinin, Atatürkçülerin siyasetin eşantiyonu değil, devletin ve milletin taşıyıcı kolonları olduğunu öğretecek. Herkes söyleyeceğini söyledi. Şimdi sıra bizde” Türk Milliyetçileri adaysız kalmaz demiştik ve öyle de oldu . Cumhurbaşkanı Adayımız Dr Sinan Ogan’dır. Ve size bütün Türk Milleti ve tarih önünde söz veriyoruz ki, Türk askerine, Türk polisine, Türk jandarmasına kurşun sıkan alçaklarla el sıkışanlar, bu kapıdan ,bu ittifaktan asla içeri giremeyecekler! Zafer Sözü!!!” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ