Demokrat Zafer

MEHMET FEVZİ YAĞLI “HuQQabaz DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKA OLDU”

Mehmet Fevzi Yağlı’nın Kurucu Ortağı olduğu, Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden HuQQabaz, yurt içinde ve yurt dışında açtığı yeni şubeleriyle büyümeye devam ediyor. HuQQabaz Garden açılışı sonrası HuQQabaz Garden Dubai’de de açıldı.
2016 yılında, Huqqa ve The Market’tan sonra Q Food and Beverage ailesinin yeni ferdi olarak kurulan Mehmet Fevzi Yağlı’nın Kurucu Ortağı olduğu HuQQabaz, kısa sürede, modern dekorasyonu, misafirlerini evinde hissettiren servis anlayışı ve fark yaratan eşsiz lezzetleriyle büyümeye devam ediyor.
Mehmet Fevzi Yağlı; ‘’Kurulduğu ilk günden itibaren misafir memnuniyetini ve ürün kalitesini ön planda tutarak ismini duyuran HuQQabaz kısa sürede Türkiye’nin tercih edilen restoran zinciri haline geldi. Tüm gün deneyimlenebilecek rahat yemek tarzı, insanı kolayca sarıp sarmalayan kişiye özel salonları ve Anadolu başta olmak üzere tüm dünyayı baştan sona kapsayan gastronomi yolculuğu ile yalnız Türkiye’de değil yurt dışında da yoğun ilgi görmektedir.  Bugün, Türkiye’de 18, yurtdışında BAE Dubai, Irak Erbil ve Bağdat, Ürdün Amman ve Kuveyt’te toplam 6 şubeye ulaşan HuQQabaz; etkileyici lokasyonları ve güçlü franchise ortaklıkları ile sektöründe küresel bir imza olurken, doğru yatırımlar ve kazançlı iş birlikleri ile hız kesmeden büyümeye devam etmektedir. 2023 yılı sonuna kadar açmayı planladığı ve projeleri başlayan yeni şubeleri ile Houston/Amerika başta olmak üzere, Abu Dhabi/BAE, Kahire/Mısır, Bakü/Azerbaycan, Doha/Katar, Taşkent/Özbekistan, Cidde/Suudi Arabistan, Ramallah/Filistin, Tahran/İran ve Süleymaniye/Irak’ta misafirlerini ağırlamaya başlayacak ve toplamda 45 şubeye ulaşacak’’ dedi.
Mehmet Fevzi Yağlı; HuQQabaz Garden açılışı sonrası HuQQabaz Garden Dubai’de de açıldı müjdesini verdi.
Mehmet Fevzi Yağlı; ‘’Fantezi ile gerçeklik arasındaki çizgilerin kaybolduğu, yemek, içecek, müzik, hizmet ve keyfin olağandışı bir şekilde ve ayrıcalıklı bir çizgide şovlarla harmanlanarak eğlenceli animasyonlarla sunulduğu HuQQabaz, hız kesmeyen yatırımları ile tüm sınırları zorluyor’’ açıklamalarında bulundu.
Kurduğu geniş Ar-Ge merkezi ile bölgesel mutfakların en iyisini, cesur ve canlı lezzetlerle buluşturarak oluşturduğu, sıradanlaşmış sunumları farklılaştırarak çekici ve talep gören şekilde sunduğu yenilikçi menüsü ile yurtdışında açtığı her şubesi ses getiren HuQQabaz, sağladığı müşteri memnuniyeti ile Türkiye’nin adını ve Türk misafirperverliğini duyurmaya devam etmektedir.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ