Demokrat Zafer

Sarıbal’dan tepki: Partizanlığı bırakın, derhal izin verin!

Kahramanmaraş’ta bulunan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, bölgede konteyner imal etmek ve konteyner kent kurmak isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Devlet Demiryolları’na ait kullanılmayan arazinin tahsis edilmemesine tepki gösterdi. İktidara ve Kahramanmaraş Valisi’ne seslenen Sarıbal, “Bırakın partizanlığı, derhal izin verin. Bu ülke babanızın malı değil. Bir an önce bu halkın sorunlarını gidermeye çalışalım” dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinin Narlı Mahallesi’nde konuşan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Türkiye’nin her yerinden yardım geldiğini ancak özellikle çadır, seyyar tuvalet ve yakacak sorununun devam ettiğini söyledi.

Sarıbal, bölgede konteyner imal etmek ve konteyner kent kurmak isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Devlet Demir Yolları’na ait kullanılmayan arazinin tahsis edilmediğini söyledi.

Sarıbal, “İktidarı göreve çağırıyoruz, Kahramanmaraş Valisi’ni göreve çağırıyoruz. Derhal bu izni verin ve biz burada konteyner kent kurma çalışmamızı başlatalım. Bu ilke bizim, bu ilke sizin babanızın malı değil. Bırakın bu partizanlığı, bir an önce bu halkın sorununu girmeye çalışalım” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ