Demokrat Zafer

GÜRSULU KADINLARDAN KAHRAMANMARAŞ’A YARDIM ELİ

Afet bölgesine yardım için ilk andan itibaren kolları sıvayan Gürsu tek yürek oldu. Belediye organizasyonunda ilerleyen yardım kampanyasında gönülden bir destek de Gürsu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nden geldi. Kooperatif üyeleri aralıksız çalışıp afet bölgesi için yiyecek poğaça, kurabiyeler yaparak bozulmayacak şekilde paketleyip yola çıkardı.

Gönülden ve el emeğinden çıkan ürünlerin üzerine ‘’Afiyet olsun, Allah size güç kuvvet versin Bursa’nın duaları sizinle’’ notları yazıldı.

Gürsu’nun Kadın Kooperatifinden Afet Bölgesine Yürek Birliği

Afet bölgesine yapılan yardımlar için tek yürek olan Gürsu’da bir hamle de Gürsu Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nden geldi. Kooperatif üyesi kadınlar saatlerce bir araya gelip sabah saatlerine kadar el üretimi yapıp depremzedelerin ve bölgede çalışanların  tüketmeleri için poğaça, kurabiye ve unlu mamüller yaptı. Bir yandan üreten diğer yandan da bölgeye dua gönderen Gürsu Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi  hazırladıkları ürünleri bayatlamayacak şekilde muhafaza edip ardından bölgeye ulaştırmak üzere yola çıkardı.

Üzerine duygu dolu notlar yazan Gürsulu kadınlar, her türlü yardım talebine de  açık olduklarını bildirdiler.  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu tek yürek derken tam da bunu kast ediyorduk. Kooperatifimize ve Gürsulu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ