Demokrat Zafer

KARACABEY HÜRRİYET; ALİ ÖZKAN SÖZ DİNLEMEYİP CUMHURBAŞKANINA İSYAN EDİYOR!

Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği BAŞKANI BAYRAM EFE belediye başkanına yaptığı açıklama ile yüklendi. Efe; Daha evvel CUMHURBAŞKANIMIZLA yaptığımız görüşmede Sayın MİLLETVEKİLİMİZ HAKAN ÇAVUŞOĞLU, biz ALİ ÖZKAN’A SATMA DEDİĞİMİZ HALDE Karacabey belediye başkanı satmaya devam ediyor demişti.
SÖZÜMÜZÜ dinlemiyor dedi.
2023 seçimlerinde kendi partisine zarar vermeye devam eden evvelce de DANIŞMENT KÖYÜ topraklarını satmaya kalkan ve Karacabey’de 12 pavyon yaptırdığı gazete haberlerinde çıkmıştı Karacabey belediyesi pazaryeri projesinin PAZARCILARI VE ESNAFI ANKARAYA KONU ETTİĞİNİ Karacabey halkını nasıl üzdüğünü duyduk ve okuduk şimdide HÜRRİYET KÖYÜMÜZ BASINA KONU OLDU, Sayın ALİ ÖZKANIN partisini düşünmemesi siyasi gelecek kaygısı taşımaması ne olabilir ki yükümü tuttum diyor olmalı mı yada kimlere güveniyor bilemiyoruz.
Konuyu BURSADAKİ 20 MİLLETVEKİLİ BİLİYOR ONLARADA SORMANIZI İSTERİM


11 Aralık 2014 YILINDA SAYIN CHP eski MİLLETVEKİLİ TURHAN TAYAN hürriyet köyü için Sayın Efkan ALAYA da önerge vermiş fakat sayın bakan kabul etmemişti konuyu 2015 MART AYI MELTEM GAZETESİ ve başka gazetelerde yazmıştı.
CHP milletvekili ERKAN AYDIN, NURHAYAT ALTACA VE ORHAN SARIBAL MECLİSE TAŞIMIŞ fakat yine de YASAL DÜZENLENME kabul edilmemiş reddedilmişti
İsteyen bu milletvekillerine sorabilir.
YASAL HAKKIM VAR DİYEREK HÜRRİYET KÖYÜN ORTAK ALANLARINI ve hatta bazıları sulak verimli tarlalar olmasına rağmen 20’ye yakın 50 dönüm civarında TARLAMIZI ve TOPLAMDA 850 DÖNÜM YERİMİZİ SATAN ALİ ÖZKAN, BİZE İFTİRA ATMAYA DEVAM EDİYOR,
Ali Özkan KARACABEY’DE oturmuyor. BURSA BEŞEVLER’DE OTURAN ALİ ÖZKAN KARACABEY’E her gün 150 km yol yaparak gelip gidiyor. MAZOTUNU KİM ÖDÜYOR ACABA?
Ve bir de Hürriyet köylüsünün köyde oturmadığından bahsediyor.
Hürriyet köyünde tozdan oturulacak yer bırakmayıp, iş makinaları ile doldurup, köyümüzü yağma etti.
ANKARA’YA GİDEN HEYET KÖYLÜ DEĞİLMİŞ, demiş.
AMA ASLINDA ANKARA’ YA GİDEN YAŞLI TEYZELERİMİZ VE DİĞER HEYETTEKİ kişilerin NÜFUS KÜTÜKLERİ KARACABEY HÜRRİYET KÖYÜ ‘dür. BU İNSANLAR HAKLARINI ARARKEN, HAKLARINI TESLİM ETMEK GEREKİRKEN KENDİSİ NEDEN BOŞ MUHABETLERLE KONUYU GEÇİŞTİREREK BÜYÜKLERİMİZİ VE BİZİ ÜZMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.
Dernek başkanımız BAYRAM EFE cumartesi günü Ali Özkan’ ı CUMHURBAŞKANIMIZIN KATILDIĞI MERİNOS KÜLTÜRMERKEZİ’NDE tesadüfen görünce art arda soru yağmuruna tuttu:
Benim emlakçı olmadığımı biliyorsun deme dedi. O da, evet biliyorum, dedi.
Peki, neden muhtarla çıkar ilişkin var gibi yanına alarak, bana iftira atıyorsun? Ayıp değil mi?
Bir de bazı medya kuruluşlarına ve gazetecilere para verdirdiğini duyduk. Haber yaptırıp, hakkımda saçma sapan yazılar neden yazdırttın?
Ali Özkan ‘Eeeee ‘ diyerek ve arkasına bakmadan oradan koşarak kaçtı.
‘’ DERNEK BAŞKANIMIZ KAÇIYOR, BELEDİYE BAŞKANI KAÇIYOR, ALİ ÖZKAN KAÇIYOR’’ DİYE BAĞIRDI. Oradaki polisler buna şahit oldu. Hatta BU DAVADA ismini ilerde paylaşacağım, köy kadınımıza Ali Özkan’ın koruması olduğunu düşündüğüm bir kişi saldırmaya kalkıştı. Orada bulunan polisler kadına saldırmasın diye kendisini zor tuttular. MERİNOS KAMERA KAYITLARINDA MUTLAKA VİDEOSU VARDIR, BASINA DÜŞECEKTİR.
ALİ ÖZKAN, köy Kadınana SALDIRAN İLK BELEDİYE BAŞKANI OLARAK TARİHE GEÇECEKTİR.
Bizlere saldırma, zor kullanma ve iftira atma OLMUYOR BAŞKAN, OLMUYOR, HİÇ HOŞ İŞLER OLMUYOR!!!
MARJİNAL alanlar dediğin tarlaların ve Ankara heyetinin kendi tarlasında soğan ekim çalışmasını da ekledim.
Açtığımız idari davada belediye savunmasını şöyle yapmış: İhaleyi İLAN ETTİK. MUHTARLIKTAN İTİRAZ OLMADI DİYE SAVUNMA YAPMIŞ.
KARACABEY BELEDİYESİ yasalar karşısında davayı kazanmak için her yolu deniyor, amacı iade etmek değil buraları yasalara uygun aldım, HÜRRİYET KÖYLÜSÜ HAKSIZDIR demeye çalışmaktadır. BİZLER BELEDİYEYE 23 ADET DİLEKÇE VERDİK. 1955 TEN 2014 yılına kadar tutulan KÖY KARAR DEFTERİMİZİN AVUKATLARIMIZ TARAFINDAN BAKILIP İNCELENMESİNİ İSTEDİK.
BU KARAR DEFTERLERİ 2014 YILI 6360 SAYILI KANUNLA MUHTARLAR TARAFINDAN BELEDİYELERE TESLİM EDİLMİŞTİ.
FAKAT AVUKATLARIMIZIN İNCELEMESİNE İZİN VERMEYEN KARACABEY BELEDİYESİ, DİLEKÇELRİMİZE DE MAHKEME KARARI OLMADAN AVUKATLARINIZ BAKAMAZ DİYOR. KARAR DEFTERLERİ YOK EDİLMİŞ OLMASI MUHTEMEL BİR DURUM…
PEKİ, BU DURUM YASAL MI? AVUKATLARIMIZIN BU DEFTERLERE BAKMASININ BELEDİYEYE NE ZARARI OLABİLİR Kİ?
AÇTIĞIMIZ BAŞKA İDARİ DAVADA, VALİLİK BELEDİYE muvafakat verirse HÜRRİYET arazilerini mera olarak tescil edeceğim diyor. TARIM BAKANLIĞI buranın geldi si 201 hanedir, özel kişilikten gelmedir diyor.
Ama KARACABEY BELEDİYESİ, bu arazileri vermemek için BURSA İL YÖNETİMİNİ bile karşısına almış DURUMDA. HADİ HAYIRLISI YAŞAYALIM GÖRELİM, AĞLAYANIN MALI, GÜLENE YAR OLURMU OLMAZ MI?
HAK YERİNİ BULACAK VE YERLERİMİZİ ER YA DA GEÇ ALACAĞIZ VE HERKES YAŞADIĞI GİBİ ANILACAK VE HATIRLANACAK

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 13 YORUM
  1. Şaban Semerci dedi ki:

    Bayram Efe köyümüzün mücadeleci damadı ve bu konuda öncüsü olarak artık bizim manevi evladımız olmuştur.
    Ali özkan köyümüzü satan bir Belediye başkanı olarak anılacaktır Hürriyet ‘te ki yandaşlarıyla beraber.
    Ama Efe, Efe gibi anılacaktır.

  2. Fehime dedi ki:

    Bayram Efe köyümüzün damadı DERNEĞİMİZİN BAŞKANIDIR Ali Özkan yalan yanlış iftira atmaktadır o topraklar bizim atalarımızın yadigarı tapulu topraklarimizdir ne zorluklarla ödemişler oraları bizim dedelerimiz torunlarına miras kalsın diye hakkımızı helal etmiyoruz Adalet er ya da geç gerçek sahibini bulacaktır

    1. Nermin Telsizci dedi ki:

      Hürriyet Köyünün dernek başkanı Bayram Efe’nin de tüm açıklığıyla dile getirdiği gibi, köyün şahıslara ait tapulu arazilerini Karacabey Belediyesi el koyarak satmaktadır. Üstelik de bunu sözüm ona kanunlara uygun diyebilmek için bilgi ve belgeleri saklayarak yapıyorlar.
      Gün olacak hukuki yollarla hak yerini bulacak ve köylünün malları gerçek sahiplerine geri dönecektir.

    2. Kadir KARAOĞLU dedi ki:

      Dernek başkanı ve öncü liderimiz BAYRAM EFE ‘ dir.Köyümüzün tapulu arazilerini vicdansızca satan belediye başkanı ALİ ÖZKAN başkanımıza yandaşlarının yalan yanlış söyledikleri bilgilerle attığı iftiraları şiddetle kınıyorum. Belediye başkanı bu araziler bize atalarımızdan mirastır.Her baba gibi onlarda çocuklar ve torunlara iyi bir gelecek için çok ağır şartlarda bu çiftliği almışlardır.Hemde devletin bir kuruş desteğini almadan.Sen neye dayanarak topraklarımızı satıyorsun hakkımızı helal etmiyoruz.

  3. Kadir faruk dedi ki:

    Herkes biliyor ve susuyorsa suçlunun kim olduğu çok açık ve net bellidir.. gereğini devletimiz de cumhurbaşkanımızda yapacaktır..

  4. İsmet yıldız dedi ki:

    Bayram Efe derneğimizin başkanı,köyümüzün temsilcisidir.Ali Özkanın sattığı yerler 201 hane mirasçılarınındır.parayla borçlanarak alınmıştır.Hakkımız olan yerler satılamaz.yasa değişmelidir.Satışlardan RANT sağlayanlar ortaya çıkacak ve hesap vereceklerdir.

  5. Aysel Yıldız dedi ki:

    Ali Özkan istediği kadar kaçsın, sonunda hesap verecek.

  6. Fatma Haci dedi ki:

    Ali Özkan burada kaçıyor ama Allah ın huzurunda nereye kaçacak Köylü ordada hesap soracak.

  7. Rıdvan Özay dedi ki:

    Haklıyız, hakkımızın peşindeyiz. Dedelerimizden bize miras kalan tapulu topraklarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Her platformda mücadelemize devam edeceğiz. Susmayacağız, sessiz kalmayacağız, pes etmeyeceğiz. Adalet elbet tecelli edecektir.

    1. Meral Özdemir dedi ki:

      👏👏👏

  8. Dilek Emsun dedi ki:

    Hürriyet Köyü özel mülktür satılamaz .. Hak hukuk Adalet nerde?? Ali Özkan Cumhurbaşkanımızın talimatlarına uyuyormu?

  9. Yılmaz Tırpan dedi ki:

    Hürriyet Köyü sahipsiz deyildirdir! Hak arayışımızda/ Haklı davamızı sonuna kadar peşindeyiz.. asla yolumuzdan şaşmayacağız! Çünkü haklıyız!

  10. Neriman Poyraz dedi ki:

    Sayın başkan valilik kararına uy.Hürriyet Köylülerimede iftira atma.Bayram Efe dernek başkanımız ve seçmiş olduğumuz dava temsilcimizdir.Dersine iyi çalış yalan yanlış konuşmalarda yapma.

BİR YORUM YAZ