Demokrat Zafer

Zafer Partisi Bursa; Gümüşhanelileri ziyaret etti

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek ve beraberindeki heyet, Bursa Gümüşhane Torul-Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette genel ve yerel siyaset konuşuldu.

Zafer Partisi Bursa heyeti Gümüşhanelileri ziyaret etti

Ercan Çalışır / enbursa.com

Bursa Gümüşhane Torul-Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, Zafer Partisi Bursa heyetini dernek binasında ağırladı.

Dernek ziyaretine Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek’in yanı sıra Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi – Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanlığı, Genel Başkan Danışmanı Bayram Kazancı, Teşkilatlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Volkan Ergene, Basın ve Yayından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Seyhan, Sağlık Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özgür Kömürcü, Osmangazi İlçe Başkanı Turgay Şimşek, Yıldırım İlçe Başkanı Cihat Gazi katıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Demirci ile dernek yöneticileri ile yerel ve genel siyasetin değerlendirildiği ziyarette, Zafer Partisi heyeti parti politikalarını anlatırken Dernek Başkanı Demirci, her siyasi partiye eşit mesafede olduklarını ve derneğe ziyarette bulunabileceklerini belirtti. Demirci ayrıca, bu ülkede, bu şehirde yaşayan Gümüşhaneliler olarak, memleket meselelerine her daim hakim olduklarını, taş üstüne taş koyma ideali bulunan her kişi, parti veya kuruma destek olacaklarını iletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ