Demokrat Zafer

4 yıl sonra yeni tekli çıktı, Haziran’da albüm yayında!

4 yıl sonra ERBEY’den yeni tekli ‘KARALIM tüm dijital platformlarda!

Erbey yeni teklisi Karalım’ı Believe Music etiketiyle tüm dijital platformlarda video klibiyle birlikte yayımladı. Karalım, unutamadığımız, hafızamızın bir yerinde kalmış eski anıların, içimizde bıraktığı farklı duyguları anlatıyor.

Sözü ve müziği Erbey’e düzenlemesi Lüftü Bayülken’e ait Karalım, 4 yıl verilen müzikal aranın ilk ürünü. Karalım giden sevgilinin ardından duyulan özlemin ve hatıraların dile getirildiği duygusal bir şarkı. Şarkının düzenlemesi Erbey’in  tarzında ve güncel soundlar ile desteklenmiş .

Esas sürpriz Haziran’daki albüm

İki ayda bir şarkı yayınlamak üzere takvim oluşturan Erbey, esas sürprizini Haziran ayına sakladı. Günümüzdeki hıza ayak uydurmak için tekli şarkılarını yayınlamaya devam edeceğini söyleyen Erbey, uzun zamandır üstünde farklı müzisyenlerle çalıştığı albümü içinde stüdyoda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Profesyonel kariyerinin 25. yılına özel hazırladığı bu albümde farkı güç birliktelikleri ile oluşturuldu. Erbey, kendi soundunu ve şarkı söylemedeki yorum farkını da bu albümde bir kez daha ortaya koyacak.


KARALIM

Bugün benim için her yer, dört duvar
Sen olmazsan yaşamak,neye yarar

Gittin gideli gözlerim kapalı
Bir rüya sanki yüreğim yaralı
Uzun zaman oldu açtın sen arayı
Dön gel artık gözleri karalım ahh

Günler artık zor geçiyor, mevsim sonbahar
Kışın güneş yazın yağmur, olsan ne yazar

Söz & Müzik : Murat Erbey
Aranjör     : Lütfü Bayülken

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ